Surpriza uriasa! Andreea Balan si Andreea Antonescu au facut pace: s-a reunit trupa ANDRE!

Informatie-bomba in showbiz! Trupa ANDRE s-a reunit. Iata mesajul oficial!

Informatie de ultim moment care a adus in sufletele oamenilor amintiri si momente vechi, dar si zambetele pe chipurile lor! Andreea Balan a facut un anunt oficial, alaturi de Andreea Antonescu: trupa ANDRE s-a reunit si urmeaza sa scoata o piesa noua.

”Dragii mei, cred ca cea mai mare surpriza pe care eu puteam sa v-o ofer este reunirea trupei ANDRE! Aveti link in bio cu teaser-ul noului nostru single care se va lansa in curand! Ne-am reunit pentru voi, pentru iubirea si sustinerea voastra!?”, a scris Andreea Balan pe retelele de socializare.
loading...
E clar ca castigurile din muzica ale Andreei Balan au scazut in ultimul an. Cantareata care a trecut prin momente cumplite in aceasta primavara, cand a intrat in stop cardio-respirator in timpul nasterii prin cezariana, detine firma „Andreea Balan SRL”, infiintata in 2007, prin care isi deruleaza afacerile din domeniul muzicii.
Ultimele rezultate de la Ministerul de Finante, valabile pentru 2018, arata ca firma Andreei Balan a inregistrat un profit de 96.706 lei. Este un regres fata de 2017, cand „Andreea Balan SRL” a facut un profit de 137.590 lei. Astfel, castigurile cantaretei s-au micsorat cu 40.884 de lei in 2018 fata de 2017.


sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro