Anamaria Prodan si Sarah fac furori in Turcia

Anamaria Prodan si Sarah, fiica ei de 19 ani, arata ca doua fotomodele in pozele pe care le posteaza pe retelele de socializare, din vacanta in Turcia in care se afla acum. Fetele au imbracat cele mai wow costume de baie si au bifat o sedinta foto la piscina, spre incantarea fanilor, care nu contenesc cu laudele la adresa lor.

Sarah si Anamaria seamana ca doua picaturi de apa, iar acum, de cand impresara a slabit in jur de 20 de kilograme, par mai degraba surori, decat mama si fiica, mai cu seama ca Sarah este cu un cap mai inalta decat Anamaria.

Sportiva talentata, cel mai bun copil la categoria ei de varsta din America la baschet, Sarah are un trup fara cusur si nu face economie la pozele wow pe retelele de socializare. Aflate acum in vacanta in Turcia, fetele n-au pierdut ocazia de a-si arata trupurile in costume de baie sumare si au pozat ca doua modele profesioniste.
loading...
Sarah este si ea mandria familiei pe parte de sport. Ii merge foarte bine, este in State, este cel mai bun copil la categoria ei de varsta din America la baschet. A avut de ales din 40 de oferte de la 40 de universitati mari din America, ne-am decis foarte greu’, a spus Anamaria Prodan.
Anamaria Prodan a marturisit ca apeleaza des la tratamente corporale pentru a arata spectaculos. Nu mananc foarte mult, iar daca mananc, merg la sala, merg la sauna. Eu fac tratamente corporale foarte multe, eu trebuie sa arat bine mereu’, a spus Anamaria Prodan.

sursa viva.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro