Andreea Antonescu, prezenta la cununia civila a Andreei Balan. Declaratiile emotionante facute de cele doua

Andreea Balan si George Burcea au spus astazi da! in fata ofiterului Starii Civile, iar alaturi le-au fost cei mai apropiati oameni. Printre acestia s-a numarat si Andreea Antonescu, care nu putea lipsi de la eveniment.

„Nu am vorbit astazi cu Andreea, am vorbit ieri cu Andreea pentru ca na, stii cum e…Trebuie sa ia o pauza macar azi. Nu am vorbit despre eveniment, vorbim strict despre proiectele pe care noi le avem, mi-a dat locatia, mi-a dat ora, scurt si la obiect, pentru ca de asta aveam nevoie. Noi eram cu gandul la repetitii, puneam la unct ultimele detalii ale show-ului.

Ii asteptam aici cu totii. Pe Andreea o cunosc mai bine si nu stiu daca va reusi sa se ascunda de data asta, dar sunt convinsa ca in adancul sufletului ei va fi extrem de emotionata. Asa spun eu ca sunt prietenii, atunci cand au nevoie, sunt alaturi de tine. Asa am considerat eu. Noi totusi suntem prietene foarte bune Se inteleg extraordinar de bine, iar copilul va considera ca este o alta petrecere.
loading...
Vom merge si vom petrece. O petrecere mica, cu cele mai importante, apropiate persoane ale Andreei. Andreea sa nu ne mai surprinda cu evenimente din acelea care ne dau emotii puternice” a spus Andreea Antonescu la Antena Stars, potrivit Spynews. „Inseamna foarte mult pentru mine deoarece Andreea a fost alaturi de mine pe tot parcursul vietii mele, in cele mai dificile momente. In putinele dati cand a fost bine a fost alaturi de mine, iar astazi este la fel, mai mult la greu a fost. Pana in ultima clipa am vorbit despre spectacole, asta e defectul meu, sunt perfectionista. Important e ca am oameni alaturi de mine.”, a spus si Andreea Balan, la Starea Civila, potrivit sursei citate.

sursa: libertatea.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro