Andreea Balan s-a casatorit cu George Burcea! Primele imagini de la eveniment

Andreea Balan a devenit astazi doamna Burcea.

La cateva luni dupa ce a fost la un pas de a-si pierde viata in timp ce o nastea pe cea de-a doua fetita, Clara, Andreea Balan are din nou motive sa zambeasca, deoarece astazi este una dintre cele mai fericite zile din viata sa.

Vedeta s-a casatorit astazi cu tatal fetitelor sale, George Burcea.

„Inceputul povestii de iubire fara sfarsit”, a scris Andreea in dreptul fotografiei, in momentul in care a iesit de la Starea Civila alaturi de George si de cele doua micute pe care le au impreuna.
loading...
„Suntem foarte fericiti. Eu am spus cel mai hotarat DA, el era un pic nehotarat. Ella stie ca se afla la nunta si ca la nunta se distreaza si danseaza. Va fi o petrecere restransa, cu cei de aici, mergem sa mancam.”, a spus Andreea Balan in cadrul unui interviu.
La eveniment a fost prezenta si Andreea Antonescu. Pe cele doua le leaga o prietenie de mai bine de 20 de ani, iar astazi Andreea Antonescu a venit sa ii fie alaturi Andreei Balan.
„Asa spun eu ca sunt prietenii, atunci cand au nevoie, sunt alaturi de tine. Asa am considerat eu. Noi totusi suntem prietene foarte bune. In viata personala e un copil, e o dragalasa, sincera sa fiu, o iubesc mai tare atunci cand suntem acolo, in familie.”, a spus Andreea Antonescu in cadrul aceluiasi interviu.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

loading...

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro