Andreea Mantea a fost ceruta in casatorie!

Andreea Mantea a fost ceruta in casatorie. Vezi de cine.

Frumoasa Andreea Mantea este una dintre cele mai indragite vedete din Romania. Prezentatoarea celui mai tare show matrimonial difuzat in Romania, „Puterea dragostei”, este insa de o discretie nemaivazuta cand vine vorba despre viata ei privata, toata lumea intrebandu-se daca superba bruneta are sau nu un iubit.

Ei bine, multi dintre fanii ei masculini aleg sa creada ca protagonista noastra este singura si ii fac complimente care mai de care mai emotionante, dar si declaratii de dragoste siropoase.

Un admirator mai indraznet insa s-a detasat de ceilalti cerand-o in casatorie pe Andreea in urma cu cateva zile.

loading...
„Esti o femeie fascinanta. Niciuna nu se compara cu tine. Esti minunata. Ai vrea sa fii sotia mea?”, este mesajul pe care i l-a lasat vedetei Kanal D un tanar care sustine ca, desi nu o cunoaste, este indragostit de ea.

Deocamdata protagonista noastra nu i-a raspuns pe instagram, dar din cate intuim noi, barbatul nu ar trebui sa-si faca sperante prea mari.

„Sunt foarte multe traditii superbe de-a dreptul. Si atunci, ori le-as face pe toate, ori n-as face niciuna. Dar, acum ceva timp, am vazut ceva foarte interesant. As opta pentru o slujba religioasa unde sa fim prezenti doar eu, mirele meu si nasii, atat. Iar nasii pentru ca trebuie sa fie acolo, sa tina lumanarile, pentru ca altfel as fi vrut sa fim doar noi doi. Cununia religioasa as vrea sa fie urmata de o plecare undeva departe, intr-o luna de miere, ca sa zic asa. Si, daca se poate, toti prietenii nostri, familie si asa mai departe, sa se duca sa se distreze undeva fara noi. Noi sa intram pe Skype sa ii pupam si sa le spunem: va multumim din tot sufletul pentru prezenta si urari, masa si distractia sunt din partea noastra! Nu vrem dar, nu vrem cadouri, nu vrem nimic, ci doar sa va bucurati pentru noi”, a declarat Andreea Mantea

sursa: kfetele.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro