Andreea Marin s-a fotografiat nemachiata!

Andreea Marin s-a pozat la 44 de ani fara pic de machiaj! Uite cum arata!

O surpriza frumoasa din partea ”Zanei Surprizelor”, Andreea Marin. Vedeta s-a fotografiat la varsta de 44 de ani fara pic de machiaj, iar bruneta a facut, cu siguranta, ”valuri” pe internet.

Chiar daca meseria a impins-o pe Andreea Marin sa aiba mereu o imagine impecabila, intotdeauna a militat pentru naturalete.
loading...
”Bunicile mele au inaintat in varsta frumos, elegant si demn, traind o viata cu moderatie, fara excese si avand doua obiceiuri sanatoase, respectate cu sfintenie, pentru ingrijirea lor: isi tineau tenul curat, nu adormeau fara a folosi un lapte pentru fata pentru curatarea porilor. De asemenea, foloseau o crema simpla pentru hidratare. La fel si mama. Orice descoperire in domeniu in plus e un bun castigat. Dar, fara acesti doi pasi de baza – un demachiant bun si o crema de hidratare de calitate, mai ales in mediul viciat in care traim azi – nu poti spune ca ii dai tenului tau o sansa reala sa inainteze frumos in timp. Asta e lectia mostenita de mine de la femeile dragi din viata mea”, a spus Andreea Marin mai demult despre tenul ei.
Andreea Marin se iubeste de trei ani de zie cu Adrian Brancoveanu, consulul Romaniei in Libia. Frumoasa bruneta este extrem de discreta in privinta cuplului pe care il are in momentul actual si rareori vorbeste despre asta. Spre deosebire de alte vedete de la noi din tara, prefera sa nu se faca remarcata pentru relatiei ei, chiar daca cele trei divorturi au adus-o in primele pagini ale presei si au starnit curiozitatea fanilor.

sursa wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

loading...

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro