Gabriela Cristea s-a decis unde va face nunta din 24 august cu Tavi Clonda!

Gabriela Cristea si Tavi Clonda se vor cununa si religios pe 24 august, intr-un loc in care nu se astepta nimeni

Dupa ce a devenit pentru a doua oara mamica, Gabriela Cristea s-a decis sa se casatoreasca si religios cu Tavi Clonda. Cei doi sunt cununati civil de ani buni, insa, pana acum, nu au facut ceremonia si la biserica.

”Nu e o vorba despre o nunta asa…mare, e doar cununie religioasa, va fi o petrecere restransa, cu familia si cativa prieteni, in jur de 40 de persoane. Am vrut sa facem separat cununia noastra religioasa si botezul fetitei, pentru ca fiecare sa aiba data lui. Gabriela are in lucru rochia de mireasa si nu vrea sa o vad pana in ziua nuntii”, a declarat, pentru Libertatea, Tavi Clonda.
loading...
Dupa spusele barbatului, Gabriela Cristea face nunta cu Tavi Clonda, dar nu una grandioasa, asa cum probabil se astepta toata lumea. Astfel, surse apropiate cuplului au dezvaluit ca prezentatoarea TV a fost cea care a decis ca evenimentul sa fie unul mai simplu, si de suflet, la care sa participe doar apropiatii! Poate tocmai de aceea, petrecerea se va tine, pe 24 august, la vila familiei din Otopeni, cu un meniu pe baza de bufet. Citeste continuaream, totul si despre botez pe kfetele.ro

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro