Iulia Vantur a vorbit despre copil! Iubita lui Salman Khan se vede parinte

Iulia Vantur a vorbit despre intemeierea familiei! Uite ce spune despre copil!

Intr-o emisiune TV, Iulia Vantur a vorbit despre posibilitatea intemeierii unei familii. La varsta de 39 de ani, Iulia Vantur a vorbit despre viata privata, dar si despre cea personala.

”Acum chiar m-am intors de la Londra, unde am filmat pentru un film de actiune. Am filmat cu o echipa de profesionisti de la Hollywood si mi-a placut foarte tare. A fost o experienta care m-a provocat foarte tare”, a spus Iulia Vantur.

De asemenea, Iulia Vantur a mai marturisit in emisiune faptul ca si-a petrecut vacanta in India, cu familia si prietenii. Chiar daca nu se vede deocamdata casatorita, vedeta sustine ca s-ar vedea mamica!

loading...
”Poate ca mamica da. Casatorita…nu stiu, am trecut de varsta de 20 de ani in care mi se parea casatoria o chestie extraordinara. Sincer, ma uit in jurul meu si vad oameni care nu stiu daca sunt neaparat mai fericiti casatoriti. Nu mi se pare atat de important ca doi oameni sa fie casatoriti. Mi se pare important ca doi oameni sa se iubeasca si sa se fie impreuna”, a spus ea. ”Sper ca in rolul de mamica sa fiu o mama responsabila si buna”, a mai spus Iulia Vantur.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro