Victor Slav a fost felicitat pe internet pentru ca este un tata model

Fanii lui Victor Slav nu pierd nicio ocazie pentru a-l felicita pentru relatia pe care o are cu micuta Sofia. Ce a aparut, insa, despre Bianca Dragusanu.

Bianca Dragusanu si Victor Slav au avut o relatie timp de sase ani. Ei nu mai formeaza un cuplu, dar au impreuna fetita superba pe nume Sofia Natalia, motiv pentru care sunt, in continuare, o familie.

Daca lumea are o parere foarte buna despre Victor Slav si multe dintre mesajele pentru el care apar pe internet sunt pozitive, nu acelsai lucru se poate spune si despre comentariile care o privesc pe Bianca. Multi dintre cei care o stiu pe frumoasa blondina din presa si de la televizor o critica dur pentru faptul ca nu petrece mai mult timp alaturi de fiica ei, desi ea a spus de multe ori ca micuta este cea mai importanta pentru ea.In timp ce Bianca Dragusanu se afla in luna de miere alaturi de Alex Bodi, proaspatul ei sot, Victor Slav a publicat o fotografie in care apare alaturi de micuta Natalia. Fanii nu au fost deloc ingaduitori si l-au felicitat pe prezentatorul de la Kanal D pentru ca este un tata model, dar au criticat-o dur pe fosta lui sotie.
loading...
„Foarte frumos!!! Bravooo, tati!! Caa mami umbla creanga…”, „Lasati pe mami, ca e in luna de miere!!! ??”, „Un exemplu de tata, un copil extrem de fericit alaturi de el in timp ce mami isi scutura fundul pe iahturi de lux. Nu are pic de bun simt…. Bucura-te din plin de gingasia acestui dulce copil. ???”, „Bine ca nu seamana cu mami!!!!! ???”, sunt cateva dintre mesajele pe care fanii lui Victor Slav le-au scris in dreptul fotografiei.
sursa wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro