What’s UP si Simina divorteaza

What’s UP a anuntat oficial ca divorteza de sotie dupa 9 ani de relatie. Au petrecut impreuna clipe foarte frumoase, dar acum au decis sa o ia pe drumuri separate. Artistul a facut primele declaratii.

Se pare ca cei doi soti, dupa 3 ani de mariaj, au decis sa porneasca pe drumuri separate. Chiar pe Facebook, artistul a scris un mesaj semn ca a ramas in relatii bune cu fosta sotie.

„Au fost 9 ani frumosi cu bune cu rele, dar se pare ca, in momentul in care apare nepotrivirea, iubirea se poate transforma in obisnuinta. Te iubesc ca om, Simina, iti multumesc atat pentru momentele frumoase in care am crescut, cat si pentru toate momentele grele din care am invatat ce nu vrem de la viata, dar am crescut. Ne asteapta o viata lunga in fata, sper sa-ti gasesti sufletul pereche si sa primesti tot ce n-am putut eu ca barbat sa-ti ofer.
loading...
P.S.: Rog presa, prietenii apropiati, cunostintele, fanii si haterii sa nu ne intrebe nimic cel putin o perioada, avem nevoie sa digeram si noi situatia, momentan. S-a destramat ceva ce am cladit 9 ani. Mergem mai departe. Numa bine tuturor!”

sursa: viva.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro