ALEX BODI A STRANS-O DE GAT SI A LOVIT-O PE BIANCA DRAGUSANU INTR-O PARCARE!

Mega-scandal in showbiz-ul romanesc! Alex Bodi si Bianca Dragusanu au fost protagonistii unor momente extrem de violente, care s-au petrecut, miercuri spre joi noaptea, in unul dintre cele mai renumite localuri de pe malul lacului Herastrau. Musculosul a strans-o de gat si a lovit-o de trei ori pe sotia sa

S-a intrat in posesia unor informatii de-a dreptul uluitoare despre un episod violent ce s-a petrecut, in noaptea de miercuri spre joi, in unul dintre cele mai luxoase localuri de pe malul lacului Herastrau si in a carui prim-plan se afla cel mai mediatizat cuplu din showbiz, Bianca Dragusanu si musculosul Alex Bodi.

Potrivit unor surse, cu putin inainte de miezul noptii, intre Bianca Dragusanu si Alex Bodi, care se afla la o petrecere in renumita locatie, au aparut anumite neintelegeri, iar cearta dintre cei doi a degenerat rapid. Intre Bianca si Alex a izbucnit un mega-scandal, care a fost presarat cu momente de agresiune.

Conform surselor noastre, dupa ce a bruscat-o pe blondina, musculosul a scos-o cu forta din restaurant pe Bianca. In drumul lor spre parcare, Alex Bodi a strans-o de gat si a lovit-o de trei ori pe sotia sa.

loading...
Pleaca acasa! Vin si eu sa-mi iau hainele!”, a urlat Alex Bodi catre sotia sa

Bianca Dragusanu a parasit, in mare graba, luxoasa locatie de pe malul lacului Herastrau. Dupa ce si-a bruscat si agresat sotia, Alex Bodi, care parea extrem de nervos si agitat, s-a intors in restaurant acolo unde a continuat petrecerea alaturi de prietenii sai.

Bianca Dragusanu s-a nascut pe 6 martie 1982 in Hunedoara. Ea si Victor Slav s-au cununat civil pe 6 septembrie 2013, la Starea Civila a Sectorului 3 din Bucuresti. Nunta au facut-o pe 29 septembrie 2013, iar nasi au fost Nicoleta Luciu si sotul ei, Zsolt Csergo. La cateva luni dupa ce au devenit sot si sotie, in 2014, au divortat.
loading...
Ulterior, Bianca Dragusanu si Victor Slav si-au reluat relatia in secret, dupa care blonda a facut totul public. Vedeta i-a daruit o fiica prezentatorului TV. Sofia Natalia a venit pe lume pe 26 septembrie 2016. Bianca Dragusanu are un atelier de croitorie, de unde ies adevarate capodopere vestimentare. La sfarsitul lunii iulie 2018, vedeta si-a incheiat colaborarea cu postul de televiziune Kanal D, unde a moderat emisiunea “Te vreau langa mine”. La acel moment, ea a fost inlocuita cu Andreea Mantea.

In prezent, fosta prezentatoare se afla la al doilea mariaj. Bianca Dragusanu s-a casatorit civil cu afaceristul extravagant pe 1 august 2019, iar ceremonia a fost organizata in mare secret – parintii vedetei nu stiau nimic despre planurile sale.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro