Alina Eremia lanseaza 3 piese noi: „Printre cuvinte”, „Anotimpuri” si „Dragoste nu-i”

Alina Eremia are o putere uimitoare de a se reinventa si lanseaza simultan 3 piese, pline de sensibilitate: „Anotimpuri”, „Printre cuvinte” si „Dragoste nu-i”.

„Printre cuvinte” este o melodie a paradoxurilor universului romantic:„Uite unde ne-a adus dragostea / Nu ne putem repara / E vina mea ca-i vina ta / Ma faci sa simt ce nu as vrea. Refrenul creaza dependenta, iar linia melodica este coloana sonora perfecta pentru inceputul toamnei: „Ce ne spunem atunci cand nu ne vorbim? Putem sa ne mintim, dar linistea nu minte.”

„Anotimpuri” aduce o senzatie de singuratate in doi: „Amandoi ne-am folosit / Ne-am agatat de sentimente /Ne-am mintit ca ne iubim/ Cand noi cautam defecte.” Pentru versurile acestei piese, Alina a colaborat cu artistul The Motans, iar povestea construita pune accentul pe dependenta de cel iubit si ruperea legaturii cu realitatea.

„Dragoste nu-i” incheie capitolul celor 3 piese, aducand in discutie resemnarea despartirii: „Dragoste nu-i / In bataia vantului m-ai lasat tu / Cui m-ai lasat acum.” Desi cele 3 piese sunt entitati separate, de sine-statatoare, ele capata mai multa forta impreuna, asemena unor capitole ale aceluiasi roman.

loading...
Alina Eremia a declarat: „ Va prezint 3 etape care reprezinta parcursul unei relatii deteriorate in timp. Cu siguranta ne-am intrebat de multe ori daca iubirea este rezolvarea tuturor problemelor. Este? Gandurile asternute pe hartie te pot face uneori sa-ti dai seama ca nu mai ai aripi sa zbori. Ai simtit vreodata ca vrei sa pleci, dar nu ai avut curaj sa accepti realitatea? „Printre cuvinte” vorbeste despre lucrurile care nu se rostesc dar care plutesc in aer, se simt, nu le poti nega si cu cat raman nespuse, cu atat indeparteaza. Si ajungem la „Anotimpuri”, care povesteste despre etapa care a urmat, cand deja sunt multe resentimente la mijloc(„am ajuns sa ne uram in secret”) dragostea s-a stricat, si nu se mai poate repara.( N-am stiut sa ne iubim perfect). Dar ce mai ramane cand „dragoste nu-i”?”

Alina Eremia este o cantareata care reuseste sa ajunga mereu in varful topurilor, are o putere uimitoare de a se reinventa. Artista este cantareata, actrita si fost membra a trupei LaLa Band si a reprezentat Romania in concursul de juniori Eurovision 2005 cu piesa „Turai”. Alina a jucat in serialul „Pariu cu viata”, a participat la emisiunea „Dansez printre stele” de pe Antena 1 si a fost in juriul Next Star.

Alina a studiat pian la Scoala de Muzica si Arte Plastice. De asemenea, a dublat pentru Disney Romania fiind vocea lui Pocahontas in „Pocahontas I” si „Pocahontas II: Calatorie spre o noua lume” si vocea lui Belle in „Frumoasa si Bestia”, „Frumoasa si Bestia: Craciunul fermecat” si „Lumea Magica a lui Belle”.

Printre cele mai indragite si apreciate piese ale artistei, se numara: „Doar noi” feat. Mark Stam cu peste 15 milioane de vizualizari pe Youtube, „Tatuaj” cu peste 13 milioane de vizualizari, „De sticla” cu peste 10 milioane de vizualizari, „69″ cu peste 6 milioane de vizualizari.

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro