AMI – Tramvai (single nou si videoclip)

AMI lanseaza videoclipul piesei „Tramvai” – o piesa care vorbeste despre durerea care ramane in inima dupa o despartire. Videoclipul piesei are un aer nostalgic, iar AMI este o prezenta diafana cu o voce care exprima emotie, inca de la primele versuri: „Mi se rupe tare inima / Nu stiam ca doare chiar asa.”

Artista spune despre noul ei single: „Tramvai este piesa care ma aduce in statia cu amintiri ale unei povesti reale inspirate din viata mea, demult stinsa, dar niciodata uitata. Stiu ca toti avem acel loc spre care ne intoarcem, acea statie unde gasim emotii, stari, amintiri, povesti de dragoste de mult apuse, dar care inca ne fac sa zambim. Pentru mine de aceasta data, acel „loc”, a fost intr-un tramvai, care m-a si inspirat sa compun aceasta piesa si sa scriu despre trairile mele!”

Piesa compusa de catre AMI si Adi Colceru (David Deejay) o aduce pe artista mai aproape de fanii ei si ne dau acces la o parte din viata ei.

Filmarile au avut loc la Timisoara, iar AMI se plimba cu tramvaiul prin oras si prin amintirile ei. Tema care revine obsesiv in piesa incheie refrenul si ofera o profunzime taioasa: „Esti singura statie la care tot vreau sa ma-ntorc.”

loading...
Dupa cum declara chiar AMI pentru ea calatoria cu tramvaiul: „Este ca si drumul meu prin viata: cu statii si opriri, cu bucurii, dezamagiri, oameni alaturi sau departe…Fiecare noua statie, este o noua poveste, o speranta catre viitor, catre ceva mai bun. Doar ca, unele statii nu ne sunt mereu destinate, iar atunci alegem sa ne indreptam spre o alta, luandu-ne bilet spre fericire… Eu mi l-am luat deja;) Mi-as dori sa va luati si voi!:”
Plina de energie dar misterioasa, AMI este artista care a cucerit publicul inca de la primele piese lansate. Pasiunea ei pentru muzica a inceput la o varsta frageda cand AMI nici nu se gandea ca piese precum „Playa en Costa Rica” sau „Te-astept diseara” o vor propulsa in topul preferintelor publicului. Artista a studiat la scoala de muzica din Baia Mare si a terminat conservatorul in Bucuresti.

AMI a intrat in atentia publicului cu piesei ei de debut „Trumpet Lights”, si s-a facut remarcata datorita timbrului ei cu adevarat special. Artista s-a bucurat de un real succes in urma colaborarilor cu unul dintre cei mai indragiti rapperi din Romania, Grasu XXL, „Deja Vu” si „3 Lucruri”, piese care au fost foarte bine primite de public si au crescut considerabil numarul ei de fani. S-a alaturat familiei Global Records in anul 2019 si a lansat piesa „4 camere” in colaborare cu DJ Project care a fost in scurt timp difuzata la toate radiourile din tara si indragita de fanii ei si a ajuns la peste 14 milioane de vizualizari pe Youtube.

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro