Anamaria Prodan a vorbit despre divort

In anul 2008, pe 14 iunie, impresara si prezentatoarea TV Anamaria Prodan si antrenorul Laurentiu Reghecampf s-au casatorit in Las Vegas, Statele Unite ale Americii. Cuplul a optat pentru o nunta care i-a costat doar 600 de dolari.

Un Cadillac roz si cantece romantice interpretate de o sosie a muzicianului Elvis au intretinut atmosfera celor doua ceremonii, religioasa si civila.

Din pachetul evenimentului n-au lipsit fotografiile profesionale, buchetul miresei din trandafiri si un DVD cu intregul eveniment.In ultimii ani, despre celebrul cuplu au tot aparut zvonuri cum ca ar fi la un pas de divort sau, mai mult, ca deja ar fi divortat, refuzand sa recunoasca pentru a nu-si strica imaginea.

„Ana si Laurentiu au divortat de cateva luni. Cei doi au hotarat insa sa nu spuna nimic despre acest lucru, si asta pentru ca au proiecte si afaceri care le aduc foarte multi bani.

loading...
In aceste businessuri nu ar da bine sa se stie ca sunt divortati, deci relatia aceasta a lor acum este doar de imagine”, a declarat o sursa pentru Click!, citeaza Libertatea.ro.

Familia si apropiatii cuplului neaga, insa, aceasta afirmatie. Iata ce au declarat pentru Libertatea.ro:
„Nu s-a plictisit lumea sa-i tot divorteze? De trei ani de zile, in fiecare saptamana, in fiecare luna, mai vine cate cineva si arunca cate o bombita din asta care n-are nicio treaba cu realitate. Sunt tampenii!

Iar Ana s-a saturat sa tot explice de fiecare data ca nu se va intampla acest lucru. Doar in visele unora!

Daca au divortat acum cateva luni, de ce i-a luat Reghecampf acum o saptamana un Rolls-Royce Cullinan de 310.000 de euro?! Un model nou-nout, tipla?”, au dezvaluit surse apropiate cuplului.

In prezent, Anamaria si Laurentiu, dar si familiile lor se afla in Dubai.

„Pe 19 septembrie, adica joi, Laurentiu implineste 44 de ani. Au venit aici cei mai buni prieteni ai familiei si sunt asteptati inclusiv oameni din fotbal.

Daca erau divortati, voi credeti ca Ana se mai chinuia sa vina pana in Dubai sa petreaca pana dimineata?

Iar Reghecampf ii mai facea cadouri de 300.000 de euro? Nu au divortat nici la propriu, si nici macar la figurat!”, au mai spus cei apropiati familiei.

loading...
Ce a declarat Anamaria Prodan despre divort?
Reporterii Libertatea au luat legatura si cu Anamaria Prodan care a confirmat ca este in Emiratele Arabe Unite si ca a primit o masina de la sotul ei.

Conform contractului pe care-l are cu Pro TV, vedeta ar fi refuzat sa faca declaratii pe marginea divortului de Laurentiu Reghecampf.

„O tara de dementi! Nu s-au saturat?”, a spus scurt impresara.

In urma cu ceva timp, intr-un interviu oferit publicatiei Gazeta Sporturilor, Anamaria mai spunea: „Voi credeti ca daca eu cu Reghe n-am mai fi un cuplu si am trai separat, ne-ar fi frica sa ne despartim?

Ne-ar fi frica sa impartim averea? Pai de ce sa ma ascund? Impartim jumate, jumate si sanatate, traim fericiti si cum vrem.

Sunt un om asumat si daca-mi doresc ceva in viata asta, nu-i dau socoteala nici lui Dumnezeu, iar in 46 de ani nu a zis nimeni, niciodata, ca a mintit Prodanca.

Sunt mult prea fericita, am muncit mult in viata asta si niciodata n-o sa ma fac de ras. Daca eu vreau sa fac ceva, o sa anunt in gura mare:

Sunt Anamaria Prodan, nu mai sunt cu Reghecampf si sunt cu cutare!. Asta sunt eu!”.

sursa: avantaje.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro