Andreea Mantea a implinit 33 de ani! Ce dorinta si-a pus de ziua ei

Andreea Mantea a implinit 33 de ani! Ce dorinta si-a pus de ziua ei. Declaratii exclusive la Teo Show

Andreea Mantea a implinit 33 de ani. Invitata astazi la Teo Show, prezentatoarea emisiunii Puterea dragostei a povestit cum decurge viata ei care se imparte acum intre Turcia si Romania.

Andreea Mantea a fost sarbatorita in direct in platoul emisiunii Teo Show. Frumoasa bruneta care prezinta Puterea dragostei de luni pana duminica la Kanal D si-a adus aminte de copilarie si de peripetiile din adolecenta cu sora ei.

„Viata mea e pe repede inainte la 33 de ani. Ce imi doresc? Nu vreau vacanta, o sa am si cred ca o sa innebunesc. Cred ca o sa ma apuc iar sa cos. Mi-as dori, insa, ca ziua sa aiba 26-28 de ore”, a declarat Andreea Mantea la Teo Show.

loading...
Mantea a rememorat cum a fost pe punctul sa dea foc apartamentului in care era cu sora ei. „Faceam o placinta. A luat foc. Tot. Cu totul! Eu si sora-mea eram. Am deschis fereastra si am aruncat tava cu totul, de la etajul al noualea. Jos era o parcare. S-a auzit, dar nu stiu, nu m-am uitat”, a explicat Andreea.
„La 16 ani eram cea mai tare. Visele mele nu s-au indeplinit. Vedeam altceva, aveam alte planuri pentru mine. Nu mi-am inchipuit nici macar o secunda ca o sa lucrez in televiziune. Mi-as fi dorit sa fiu medic veterinar. As fi salvat TOATE animalutele. Ce ti-e scris ti-e pus in frunte. Am incercat trei afaceri, faliment total. Nu a mers!”, a spus Andreea Mantea.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro