Ariana Grande, Miley Cyrus, Lana Del Rey – Don’t Call Me Angel (single nou si videoclip)

Avand in vedere ca doar doua luni ne despart de premiera fenomenului cinematografic, „Charlie’s Angels”,(„Ingerii lui Charlie”) care, pentru prima data, va fi regizat de catre o femeie – Elizabeth Banks, s-a lansat piesa „Don’t Call Me Angel”, colaborarea incendiara dintre cele mai in voga artiste ale momentului: Ariana Grande, Miley Cyrus si Lana del Rey.

Pentru ca aceasta surpriza sa fie una completa, piesa a venit insotita de un material video incendiar.

Intregul soundtrack al filmului va fi lansat pe 1 noiembrie 2019 si este co-produs de Ariana Grande, in colaborare cu Kotecha si Scooter Braun.
„Sa lansez filmul impreuna cu un imn puternic si feminin, condus de o voce puternica a reprezentat un aspect important al viziunii mele. Dar ce sa mai zic in momentul in care pentru coloana sonora a filmului <Charlie’s Angels>, au contribuit trei dintre cele mai mari voci ale industriei muzicale?! Ceea ce Ariana, Miley si Lana au livrat mi-a intrecut orice asteptare. Piesa lor rezoneaza cu oricine, are insemnatate si este foarte puternica”, declara Elizabeth Banks.
loading...
Track-ul „Don’t Call Me Angel (Charlie’s Angels)” este scris de catre Ariana Grande, Miley Cyrus, Lana Del Rey, Max Martin, Savan Kotecha, Ilya Salmanzadeh, Alma-Sofia Miettinen si produs de Max Martin & ILYA. Piesa a fost integrata in trailer-ul filmului, starnind nerabdarea si un val de speculatii in randul fanilor.

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro