Astrograma cuplului format din Bianca Dragusanu si Alex Bodi! Cat va rezista mariajul lor

Alex Bodi si Bianca Dragusanu vor avea un mariaj mai trainic decat cred cei din jurul lor. Astrograma arata cum va decurge casnicia lor.

Astrologul Roxana Lusneac a analizat hartile astrale ale unuia dintre cele mai controversate cupluri din Romania, Bianca Dragusanu si Alex Bodi. Conform declaratiilor specialistului, diva blonda si barbatul pe care l-a luat de sot in urma cu aproape doua luni vor avea un mariaj mai lung decat cred cei din jurul lor.

“Bianca va merge mereu mai departe, traindu-si viata dupa propriile reguli. Asa cum am afirmat si in urma cu cativa ani si s-a adeverit, Bianca a evoluat din punct de vedere profesional si a facut un copil, dar trebuie sa mai lucreze la propria persoana, sa continue sa creasca pana va atinge echilibrul emotional.
loading...
Bianca este o femeie inteligenta care isi exprima propriile idei. Marte ii da discursului ei energie si entuziasm, iar asta o face o adevarata amazoana. Pana la 45 de ani, ea va avea o fire vulcanica si va fi opusul genului de femeie care managerieza si isi rezolva conflictele cu diplomatie. Totodata, asa cum am spus si in trecut, Bianca are nevoie de un barbat puternic care sa tina pasul cu ea. Tocmai de aceea, inclin sa cred ca mariajul cu sotul ei va dura mai mult decat se asteapta lumea. Si asta pentru ca, Bianca se plictiseste rapid daca nu are actiune, daca nu exista adrenalina in viata sa de cuplu, iar afaceristul, prin ascendentul sau intr-o zodie de apa, intruneste cerintele ei.In viata anterioara, Bianca a avut tot ce si-a dorit pe segmentul iubirii. Acum insa, pare sa nu-i mai iasa tocmai pentru ca nu mai are rabdare sa lupte pentru consolidarea relatiei. Nu iubeste singuratatea, ba din contra! Insa, totul este bine pana in momentul in care se simte «prinsa» si atunci are nevoia sa iasa atat din angajament cat si din relatia pe care o are. Interesant este ca in relatia sa cu partnerul sau, pana acum ea nu s-a simtit prinsa tocmai datorita acestor certuri si impacari!
Compatibilitatea dintre ea si sotul sau este buna, chiar foarte buna pe anumite aspecte. Dar cum Bianca Dragusanu functioneaza dupa propria sa regula – cand nu mai crede in ceva, nu mai tine cont de consecinte – intre ea si partener vor mai exista episoade de separari de moment, care pot duce la ruptura definitiva”, a declarat Roxana Lusneac in cadrul unui interviu, conform Cancan.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro