Bianca Dragusanu si-a anulat nunta cu Alex Bodi?!

Bianca Dragusanu pare sa bata in retragere in relatia cu Alex Bodi! Apropiatii sustin ca ar fi suspendat pregatirile pentru nunta

Situatia se complica in cuplul Bianca Dragusanu-Alex Bodi! Astfel, dupa scandalul urias de saptamana trecuta, atunci cand fosta prezentatoare TV ar fi fost agresata de sot in parcarea unui restaurant, acum, ea pare sa renunte sa imbrace rochia de mireasa.

Pe 1 august, Bianca Dragusanu a devenit din nou sotie cu acte in regula. La cativa ani de cand a spus „Da” pentru prima data, pentru a deveni doamna Slav, frumoasa blonda si-a gasit iarasi barbatul potrivit, sau cel putin asa a considerat diva in acel moment! Drept dovada, in mare secret, ea si-a oficializat relatia cu Alex Bodi, in fata unui ofiter al Starii Civile.
loading...
In ciuda divergente, certurilor si despartirilor din ultimele luni, Bianca s-a impacat cu Bodi, fiindca a realizat atunci ca sunt potriviti unul pentru celalalt si ca isi doresc o familie impreuna. O concretizare a faptului ca ca Bodi parea sa fie sufletul sau pereche, drept dovada si aseamanarile cu el din multe ipostaze: de la culoarea ochilor, anumite trasaturi fizice si pana la trasaturile de caracter si apetenta pentru lux si stil. In consecinta, pana la a ajunge un cuplu legal, nu a mai fost decat un pas! Bianca si Bodi au fost cu alti doi prieteni la primarie si s-au casatorit in mare taina. Mai mult decat atat, imediat au aparut si barfele ca vedeta si sotul ei ar fi stabilit si data nuntii! ”Din cate stim noi, cei doi vor merge la biserica pe 22 septembrie, apoi, petrecerea se va tine la un palat select de langa Bucuresti! Daca nu se mai intampla ceva intre ei pana atunci, si totul va merge snur, iar zvonurile sunt reale, vom asista la cea mai importanta petrecere a anului”, au dezvaluit, in premiera pentru WOWbiz.ro, persoane din lumea mondena, in urma cu doua saptamani.
Din pacate, dupa problemele pe care le-a avut cu Alex Bodi miercurea trecuta, Bianca Dragusanu si-a anulat nunta cu Alex Bodi, sau cel putin asa sustin alte surse din preajma frumoasei femei. ”Totul s-a schimbat de cateva zile. Bia a sistat pregatirile, fara sa stea pe ganduri. Ar putea pierde si avansul dat la local daca nu se decide ce o sa faca legat de petrecere. Deocamdata, nu i-a trecut supararea definitiv, chiar daca pare ca s-a impacat cu Alex. Vom vedea ce se va intampla”, au povestit persoane apropiate.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro