Bianca Dragusanu, Victor Slav si Alex Bodi, impreuna de ziua micutei Sofia. Dovada

Sofia, fetita Biancai Dragusanu si a lui Victor Slav a implinit astazi varsta de trei ani, iar micuta a avut parte de o petrecere pe cinste, la care au fost invitati mai multi copii. Asa cum era de asteptat, Alex Bodi nu a lipsit de la eveniment.

Chiar daca au divortat si amandoi si-au refacut viata alaturi de altcineva, Bianca si Victor au o relatie frumoasa, de dragul fetitei lor. De ziua Sofiei, familia s-a reunit, iar dovada sta in cele mai recente imagini publicate de cei doi, pe contul de socializare.

„La multi ani, Sofia!!!! Te iubim din toata inima! ???? 3ani plini de fericire pura! #blessed #love #loved #happybirthday #mybabygirl”, a scris Bianca Dragusanu in dreptul imaginii de pe contul de Instagram. „SNS? 3ani (SNS – Sofia Natalia Slav)”, este mesajul transmis de Victor Slav. Nu au stabilit data nuntii Dupa ce s-a spus ca Alex Bodi si Bianca Dragusanu se vor casatori religios pe 22 septembrie, Bianca a vorbit despre acest subiect si a lamurit situatia. „Avem doua variante. Ori o sa ma sune si o sa-mi zica pentru ca am doua rochii si rochia aia mai simpla ar fi, urca-te in avion pentru ca mergem pe o plaja desculti ori o sa fie ceva care va fi foarte dificil de organizat in doua saptamani si sa zica . O sa fie ceva foarte grandios! Ne-am gandit la ambele variante: ori una restransa cu prietenii, apropiati, ori… Avem variante, doar ca n-avem timp!”, a spus Bianca Dragusanu, potrivit Spynews.
loading...
In urma cu mai bine de o saptamana, Alex Bodi ar fi batut-o pe Bianca Dragusanu. Cei doi au fost protagonistii unui scandal de proportii in parcarea unui restaurant din Capitala. Dupa ce a bruscat-o pe Bianca Dragusanu, Alex Bodi a scos-o cu forta din restaurant. In drum spre parcare, Alex Bodi ar fi strans-o de gat si ar fi lovit-o de trei ori, dupa care a trimis-o acasa.
„Pleaca acasa! Vin si eu sa-mi iau hainele!”, a strigat Alex Bodi catre sotia sa. Dupa ce Bianca Dragusanu a plecat in mare graba, Alex Bodi s-a intors in local, unde a continuat sa petreaca alaturi de amicii sai.

sursa: libertatea.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro