Catalin Botezatu, primele declaratii dupa operatie

Catalin Botezatu a trecut printr-o perioada extrem de delicata, mai ales dupa ce cunoscutul designer a fost nevoit sa se opereze. Catalin Botezatu a fost operat chiar de mai multe ori, in ultima perioada, dar ultima a fost cea mai dificila.

Catalin Botezatu a fost supus unei operatii chirurgicale intr-un spital din Turcia, acolo unde i-a fost extripata o tumora rara. Designerul spune ca situatia a fost destul de grava si a recunoscut cu mana pe inima ca a fost chiar la un pas de moarte.

„Am trecut pe langa moarte, am oprit cancerul. Nu credeam ca pot avea niste dureri atat de mari. Nu stiu cum sunt alte operatii, dar eu n-am avut niciodata asa dureri, medicii mi-au spus ca trebuie sa stau cuminte. Dupa ce m-am trezit a fost o durere groaznica pentru ca s-a dus anestezia.
loading...
In primavara au fost primele semne, aveam o durere care se misca de colo-colo. Nu i-am dat prea mare importanta, dar am facut mai multe analize si am aflat ca am nevoie de operatie la apendic. De aici mi-au zis ca mai am nevoie de o operatie, nu mi-am inchipuit ca voi trece pe langa moarte”, a declarat Catalin Botezatu, in cadrul unei emisiuni tv.
Indragitul creator de moda a ajuns pe mainile medicilor, atunci cand a observat ca nu se simte prea bine. Creatorul a vorbit despre acest lucru pe retelele de socializare, unde si-a asigurat admiratorii ca totul este bine si ca isi va relua in curand activitatile obisnuite. Catalin Botezatu a spus ca s-a simtit rau si a mers la medic, chiar inainte de a face o calatorie lunga cu avionul. Medicii l-au oprit de urgenta la spital si l-au trimis direct in sala de operatii.

sursa: fanatik.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro