CUM A APARUT IMBRACATA ANDREEA ANTONESCU LA NUNTA ANDREEI BALAN

O prezenta care a intors capetele tuturor, la nunta Andreei Balan, a fost nimeni alta decat colega sa de trupa, Andreea Antonescu. Artista ii este alaturi prietenei sale in cea mai importanta zi si a ales sa faca acest lucru la bratul fetitei sale Sienna, care este o domnisoara in toata regula.

Andreea Antonescu si fiica sa Sienna au fost in centrul atentiei tuturor atunci cand au pasit impreuna pe covorul rosu de la biserica. Artista a purtat o rochie superba, pe care a accesorizat-o cu o bijuterie fina in jurul gatului. Pentru make-up si par nu ales ceva simplu, o coda prinsa la spate si un machiaj natural.

Este clar faptul ca micuta Sienna ii calca pe urme mamei sale. Mamica a avut grija si de vestimentatia ei, in cel mai mic detaliu. Cu siguranta fetita s-a simtit ca o printesa, mai ales ca toata atentia celor din jur a fost a ei.

”Eu si Traian suntem doua persoane libere de cateva luni bune. Toata aceasta parte birocratica a divortului o sa se intample la notar cu prima ocazie cand Traian o sa aiba posibilitatea sa vina in Romania si sa stea cel putin 30 de zile. Si, tinand cont de faptul ca la mijloc este vorba de un copil minor, aceasta perioada se poate prelungi. Eu si Traian am stabilit absolut tot. Custodia copilului este la mine. Fara doar si poate Sienna va ramane la mine, pentru ca asa este normal si frumos.

loading...
Ea o sa aiba posibilitatea de a merge la Traian in America. Ca si pana acum, toate vacantele o sa le petreaca acolo. Cand Traian o sa ajunga in Romania si o sa vrea sa stea cu Sienna nu o sa stau sa ma gandesc cand sunt perioadele sau cand are dreptul la vizita. Suntem niste oameni civilizati, care se inteleg. Ne-am inteles si in privinta partajului. Fiecare dintre noi a venit cu anumite bunuri in aceasta relatie, cu care o sa si plece. Masina a fost a mea din prima secunda si asa o sa si ramana”, a declarat Andreea Antonescu

sursa cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro