DJ PROJECT feat. Andia – Retrograd (single nou si videoclip)

DJ Project, duoul romanesc alcatuit din Gino Manzotti (Handke Giuseppe) si DJ Maxx (Ovidiu Florea) lanseaza videoclipul piesei „Retrograd”, primul alaturi de noua solista a proiectului, Andia, o prezenta fresh, cu un timbru vocal emotionant.

Gino este extrem de incantat de aceasta piesa: „De foarte mult timp nu am mai simtit ca o piesa este atat de buna precum „Retrograd”. Am un feeling special legat de ea.”

Filmarile pentru videoclip au fost extrem de solicitante, cei la de DJ Project au filmat nu mai putin de 12 ore: „Nu am mai facut asta niciodata, a fost extrem de greu, dar a meritat. Am avut o echipa fresh, profesionista, care a reusit sa creeze un clip de imagine impecabil. Totul se potriveste cu energia piesei. A fost obositor si placut in acelasi timp. Daca ma gandesc mai bine, as putea sa spun ca acesta este cel mai solicitant clip din toata cariera mea – dar si videoclipul arata pe masura.”
loading...
Mesajul piesei este unul extrem de puternic, dupa cum povesteste si Alex Pelin, cel care le-a compus: „Retrograd este despre alegerile pe care le facem in viata. Alegeri privite din cealalta parte a relatiei, a celui care ramane in urma ta. A celui care te-a inteles si te-a asteptat pana in ultimul moment incercand, chiar calcand pe propriul orgoliu, sa te faca sa vezi realitatea umbrita de pasiunea unei idile care arde doar prin noutate! Retrograd este despre mersul inapoi, despre regres si despre ultima licarire a sperantei!”
Andia este noul membru al proiectului DJ Project, o prezenta fresh cu o voce speciala, care ofera o energie aparte piesei „Retrograd”. Andia este extrem de incantata sa colaboreze cu un brand muzical atat de longeviv precum DJ Project, care se afla in topuri de peste 18 ani.
Dj Project este un duet romanesc format din Gino Manzotti (Handke Giuseppe) si DJ Maxx (Ovidiu Florea), ambii avand rol de producatori si DJ. Grupul s-a format in 2000 in orasul Timisoara, iar primul lor album, „Experience”, a fost lansat in 2001. In cei 18 ani de activitate cei de la DJ Project au produs 9 albume de studio si nu au incetat sa isi surprinda fanii pe parcurs. Avand in spate sute de ore in studio, 21 de piese lansate dintre care 6 pe locul 1, 8 colaborari cu 4 artisti diferiti, concerte in 8 tari si milioane de kilometrii traversati pentru concerte, trupa a devenit un simbol pentru muzica dance din Romania.

DJ Project s-a impus si in afara granitelor tarii, iar piesa „Lumea ta” a fost relansata in limba engleza de catre Ministry of Sound, in urma mentinerii melodiei pe prima pozitie timp de 40 de saptamani consecutive.

Melodia „4 camere” feat. Ami a fost in scurt timp difuzata la toate radiourile din tara si indragita de fani, ajungand la peste 14 milioane de vizualizari pe Youtube. Piesa a ajuns in top 10 la radio si TV inca din primele zile dupa lansare.

Comenteaza articolul

comments

loading...

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro