Fiica lui Teo Trandafir s-a transformat intr-o adevarata domnisoara!

Teo Trandafir are o fiica superba. Vedeta se mandreste mult cu Maia.

Fiica lui Teo Trandafir, a implinit pe data de 9 mai varsta de 15 ani. Maia s-a transformat intr-o adevarata domnisoara, desi multi inca isi amintesc imaginile induiosatoare de pe vremea cand avea dor cativa anisori.

Intre Maia si Teo Trandafir exista o legatura cu adevarat speciala. Vedeta de televiziune a adoptat-o cand era mica si o iubeste la nebunie. Recent, a publicat pe pagina ei de Instagram o fotografie cu adolescenta.

„Poza asta am facut-o din dorinta de a-i arata Maiei cata frumusete vad eu, in fiecare zi a vietii mele. Prietena, profa de coolness si confidenta”, a scris Toe Trandafir in dreptul imaginii.

loading...
Fata are si ea un cont de Instagram unde a publicat cateva imagini in care se poate observa cat de mult s-a schimbat in ultimii ani.

Relatia speciala pe care Teo Trandafir si fiica ei, Maia, o au nu a fost niciodata un secret. Inca de cand era mica, fetita facea afirmatii emotionante legate de mama ei si avea o maturitate care impresiona pe toata lumea.

In urma cu sapte ani, Maia a faacut o declaratie emotionanta.

„O iubesc pe mami pentru ca m-a crescut de mica si ca nu m-a lasat la camin, sunt cel mai multumit copil pentru ca am o asemenea mama. Si nu e vorba despre popularitatea ei, ci pentru ca ma iubeste. Avem incredere una in alta”, spunea Maia pe cand avea doar 8 ani.

sursa wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro