Irina Rimes – In Palme (single nou si videoclip)

Irina Rimes lanseaza videoclipul piesei „In palme”, o melodie care vorbeste despre ramasitele unei relatii intense. Vizualul poetic, dar in acelasi timp minimalist, evidentiaza durerea care ramane dupa despartire.

Clipul a fost filmat in Istanbul, iar geometria cladirilor, cadrele arhitecturale si jocurile de lumini creeaza un univers unic, rupt dintr-un film atemporal despre singuratate si regrete.

Irina a povestit: „In palme cred ca este singura piesa scrisa in ultimii doi ani in care nu vorbesc despre mine sau despre trecutul meu. Piesa a fost creata intr-o sesiune cu Alex Cotoi, la care am lucrat alaturi de Denis (The Motans), ce a compus refrenul si prerefrenul. A fost una dintre cele mai productive intalniri ale noastre. Ma bucur ca intr-un final aceasta piesa si-a gasit locul si timpul potrivit in linia mea de lansari.”
loading...
Irina a ramas fidela stilului ei vestimentar pentru acest videoclip, alternand hainele colorate si supradimensionate cu cele negre, mulate, din latex. Artista apare in ipostaze inedite, suave, nud, aducand o nota de erotism videoclipului.

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro