KILLA FONIC feat. Carla’s Dreams – Bambolina (single nou si videoclip)

Killa Fonic si Carla’s Dreams lanseaza videoclipul piesei „Bambolina” cu influente din cultura cubaneza, dans si vocea strazii adusa in prim-plan, prin cadrele de atmosfera.

„Mainile sus Bambolina, asta nu-i un jaf cu crima, vreau sa-ti fur inima din prima, jur ca nu fug decat cu tine.” – asa incepe povestea piesei. Energie, dans cu influente cubaneze, un sound fresh si stilul excentric al lui Killa Fonic – creeaza un univers plin de viata.

Carla’s Dreams se integreaza perfect in ritmul piesei si marcheaza tranzitia de la energia de pe strada spre un loc intunecat, inspirat din filmele noir.

Finalul clipului leaga toate tablourile intre ele si prezinta altercatia dintre cele doua extreme: Grupul Killa, excentric si liber, si grupul Carla’s Dreams care reprezinta puterea in orasul in care are loc povestea.

loading...
Killa Fonic pregateste mai multe suprize. In prezent, lucreaza la cele 3 albume ale sale: „Homo Nocturnus”, „Diablo” si „Homo Luminis” care apartin labelului KHK si sunt distribuite de Global Records. Pana acum a lansat piesele: „KHK”, „Oameni in negru”, „Chimie organica”, „Salbatic pana mor”, „Toc”, „Mambo”, „Nimeni”, „Richie Rich” din labelul KHK, distribuite de Global Records.

Killa Fonic este un artist cu un stil unic, cu versuri brutal de sincere si clipuri de o expresivitate aparte cu influente noir.

Primele melodii lansate de Killa Fonic sunt „Sesiune pe Vinil”, „Drink si Blunt” si „24″. Primul mixtape al lui Killa Fonic este „Lord de cartier”, aparut in anul 2013 – a fost produs si masterizat de artist.

Primul album in calitate de artist solo se numeste „Ramses 1989″ si a fost lansat in 2016. In iulie 2017 a lansat „Lama Crima”, al doilea album in calitate de artist solo. In decembrie 2018 a lansat primul EP – „Emotiv Munteana”, care contine 7 povesti despre 7 Pamantence.

Killa Fonic a activat in Satra B.E.N.Z., alaturi de care a lansat in 2015 albumul „O.$.O.D.” (O satra, o dragoste) si „O.$.O.D. II” in 2017. Albumele au inregistrat un mare succes in mediul online. In 2019, Killa Fonic a parasit „Satra B.E.N.Z”. In prezent lucreaza la cele 3 albume ale sale: „Homo Nocturnus”, „Diablo” si „Homo Luminis” care apartin labelului KHK si sunt distribuite de Global Records.

loading...
Carla’s Dreams este unul dintre proiectele cele mai nonconformiste din industria muzicala, cu piese versatile, mesaje puternice si tematica diversa. Un proiect muzical cu milioane de fani, zeci de piese lansate, sute de milioane de vizualizari, sute de concerte. Trupa ofera publicului, cu care are o conexiune aparte, o experienta unica in cadrul fiecarui concert.

Piesele Carla’s Dreams devin virale aproape instantaneu, cu o ascensiune rapida in topurile radio si TV, pe primele pozitii. Dupa 3 evenimente sold-out la Arenele Romane, Carla’s Dreams a trecut la urmatoarea etapa: ROMEXPO – locatie mai mare, concept diferit, mai multe ecrane led, efecte speciale si un sunet pe masura. Din portofoliul Carla’s Dreams face parte „Nocturn”, un proiect ce curprinde 6 istorii, povestite de 6 personaje in decurs de aproximativ 200 de zile.

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro