LOREDANA CHIVU A SPUS CATE OPERATII ESTETIC

Loredana Chivu a acceptat provocarea de a spune exact cate operatii estetice si-a facut de cand s-a lasat prima data pe mana unui medic estetician. Fosta asistenta TV a marturisit de cate ori si-a schimbat silicoane si cate alte interventii estetice si-a facut ca sa aiba un trup de zeita. In prezent, ea este o femeie singura, preferand sa se focusese pe familia sa si proiectele pe care le are.

In varsta de 29 de ani, Loredana Chivu si-a schimbat de trei silicoanele pana in prezent. In afara de aceste interventii chirurgicale destul de delicate, ea si-a facut rinoplastie si si-a injectat buzele si posteriorul despre care a subliniat ca nu si l-a operat.

“O sa spun in premiera cate operatii am. Prima operatie la sani mi-am dorit-o ca eram complexata ca nu aveam. Am avut problema cu acea operatie, s-a infectat si a trebuit sa urmeaze o reconstructie, adica inca trei operatii la sani, pana am ajuns sa ii am asa. Alta operatie este rinoplastia, am facut-o pentru ca nu puteam sa respir si eram ingrozita cum o sa arate daca nu umblu si estetic. Restul sunt mici schimbari, injectari, buzele sunt injectate, acum doi ani le-am injectat, am grija de mine. La fund nu am operatie, sunt niste injectii. Esti putin sedat, fara anestezie totala. Tot timpul am avut un fund bombat, am facut sala, dar daca voiam mai mare trebuia sa fac exercitii la sala care imi mareau si picioarele si n-am vrut asta. Am avut noroc ca la fata nu am avut nevoie, fatate nu am, sunt dintii mei”, a declarat Loredana Chivu in cadrul emisiunii “Agentia VIP”.
loading...
“Sunt singura, ce sa vedeti, sunt foarte bine, cred ca e prima oara cand nu plang ca sunt singura. Sunt convinsa ca barbatul potrivit pentru mine va aparea cand este momentul si oricum sunt concentrata pe cariera, pe familia mea, am foarte multe proiecte. Muncesc sa schimb lucruri in viata mea. Vedem ce o sa fie pe viitor, am destul de multi pretendenti, nu-mi sta capul la o relatie”, a mai dezvaluit blondina.

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro