MIRA – Maldita Noche (single nou si videoclip)

MIRA lanseaza „Maldita Noche” un single latino, fresh, cu un videoclip cinematic si spectaculos, regizat de Dan Petcan. In clip, o vedem pe artista in doua ipostaze total opuse. Cand dulce si jucausa, cand o adevarata femme fatale, MIRA reprezinta femeia iubitoare si fun, insa cu care nu vrei sa te pui rau.

„Povestea piesei e destul de simpla: o femeie indragostita, traieste o poveste amoroasa cu mult tumult. O sa vedeti o femeie bipolara -nimic neobisnuit hahaha!- care e satula de jocurile barbatului dar, in acelasi timp, nu vrea sa il lase. Filmarile au durat 12 ore si cred ca a fost cel mai solicitant clip de pana acum. Am incercat multe lucruri pentru prima data si pentru experienta asta ii multumesc lui Dan Petcan. Mai multe vedeti voi in clip!”, declara MIRA.

Piesa este o productie Code Production si #GoldenBoySociety. Muzica si versurile sunt compuse de Tascau Marian Bogdan, Vescu Angela, Mario Fresh, MIRA si Perozo Yustiz Carlos Enrique, iar orchestratia este realizata de Razvan Matache si Tiganus Alin.
loading...
Cel mai recent single al artistei, „Strazile din Bucuresti”, realizat in colaborare cu Florian Rus si lansat in urma cu doua luni, este in prezent cea mai difuzata piesa pe radiourile din Romania. La inceputul anului 2019, MIRA lanseaza „Cum de te lasa”, o piesa despre iubire si dezamagiri, al carei videoclip inregistreaza peste 13 milioane de vizualizari pe YouTube. In toamna lui 2018, MIRA colaboreaza cu Vescan pentru hitul „Ce-o fi, o fi”. In perioada 2017-2018 artista lanseaza impreuna cu DJ Project „Omnia” si „Inima nebuna”. MIRA a devenit cunoscuta publicului larg prin hiturile „Bella”, „Anii mei” si „Uit de tine” care au intrat rapid in topurilor difuzarilor radio nationale.

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro