Piesa INNEI „Sin Ti” apare in serialul original Netflix, „Elite”

Un nou motiv de bucurie pentru INNA: piesa „Sin Ti” de pe albumul „YO” semnat de INNA, apare in episodul 6 din cel de-al doilea sezon al serialului original Netflix, „Elite”.

„Este o surpriza frumoasa si ma bucur de fiecare data atunci cand muzica imi este apreciata”, a spus INNA.

Tot anul acesta, o alta piesa compusa de INNA, „Tu Manera”, de pe albumul „YO” a fost inclusa pe coloana sonora a serialului „Grand Hotel” de la ABC, produs de Eva Longoria.

De curand, INNA a lansat INNAMag, propria revista online, un vis devenit realitate pentru artista, unde aceasta scrie despre oameni dragi pe care ii respecta, despre lucruri pe care le apreciaza si pe care le recomanda, impartaseste multe fotografii realizate de-a lungul timpului, povesteste despre experientele sale in jurul lumii, dar si multe alte surprize!

loading...
Anul acesta, INNA a lansat albumul „YO”, un album sincer, intens, scris cu multa iubire si sinceritate, din suflet, chiar de artista si produs de David Ciente, alaturi de care a mai colaborat pentru „Ruleta”, „Gimme Gimme” si „Nirvana”. Albumul a fost lansat de Global Records in colaborare cu ROC Nation, labelul lui Jay-Z, care reprezinta artisti de top precum Rihanna, Shakira, Mariah Carey, Damien Marley, Miguel, Willow Smith.

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro