RUBY – COSTA (single nou si videoclip)

„Costa”, cel mai nou single lansat de Ruby, imbina un sound fresh cu un videoclip hot, plin de branduri high-end, decoruri luxoase si femei frumoase.

Piesa este produsa in studiourile Midiots. Muzica si versurile sunt rezultatul colaborarii dintre Shift, Enri Demi, Adelina Stanga, Horace si Max Kissaru. Videoclipul, regizat de Kobzzon, a fost filmat in Chisinau, intr-un studio construit chiar pentru acest proiect.

„Am filmat videoclipul in Chisinau, intr-un studio creat special pentru noi si pentru clipul «Costa». Dupa cum puteti vedea si in clip, sunt alaturi de multe moldovence tare frumoase. Prin acest clip am vrut sa evidentiez faptul ca totul in viata are un pret, pe care trebuie sa il platesti, mai devreme sau mai tarziu, iar de lucrul acesta m-am convins de una singura. Filmarile au fost cu peripetii, spre exemplu faptul ca mi-am pierdut telefonul „, declara artista.
loading...
La inceputul acestui an Ruby lanseaza „Toarna”, o piesa cu beat-uri tribale, elemente orientale si versuri incitante, care intra direct in trending pe YouTube. In octombrie 2018 Ruby lanseaza, alaturi de Shift, single-ul „Invizibil” insotit de un clip ce aminteste de filmele retro de la Hollywood. La inceputul lunii aprilie 2018 Ruby lanseaza „Rochia mea”, o poveste cu multe dansatoare de cabaret, zeci de tinute si decoruri spectaculoase.

Pana in prezent clipurile lansate de Ruby au generat peste 320 de milioane de vizualizari pe canalul de YouTube al label-ului Cat Music. De-a lungul timpului Ruby a colaborat cu artisti precum UZZI (pentru „Nu caut iubiri”), What’s UP („Nu pune la suflet”), Dorian Popa („Buna, ce mai zici?”), Voltaj („Nana”), A.U. („Iti multumesc”) si Matteo („Drama”). Cel mai popular single si videoclip din cariera artistei este „Condimente”, care a adunat peste 67 de milioane de vizualizari pe YouTube.

Comenteaza articolul

comments

loading...

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro