Adelina Pestritu a dat vestea despre al doilea copil cu Virgil Steblea

La un an de la venirea pe lume a fetitei sale, Zenaida, Adelina Pestritu se pregateste sa-i ofere acesteia un fratior. Zvonurile care deja circula pe baza faptului ca bruneta se pregateste pentru al doilea copil cu Virgil Steblea au fost confirmate chiar de ea.

Adelina Pestritu are o toamna plina, dar foarte usoara in comparatie cu ultimul an, cand au avut loc cele mai importante evenimente din viata ei: venirea pe lume a Zenaidei, in august 2018 si nunta cu Virgil Steblea, la finalul lunii iulie.

Se pare ca vedeta si sotul ei profita de faptul ca stresul s-a diminuat si ca au un moment de respiro pentru a-i oferi micutei Zenaida un fratior.

‘E adevarat ca ne dorim din tot sufletul si un baietel. Am lucrat la asta intens in ultima vreme. Noi suntem pregatiti ca sa primim si un baietel, sa intregim familia. (…) Si Zeni isi doreste un fratior, sa aiba cu cine se juca. E adorabila, nu ne putem dezlipi de ea. Cand ies cu Virgil, ea ramane cu bunica. Ne-a fost de mare ajutor’, a declarat Adelina Pestritu pentru Click!.

loading...
Adelina Pestritu a avut dintotdeauna o slabiciune pentru haine, dar de cand a devenit mama, iar cheltuielile familiei au crescut implicit, a trebuit sa reconsidere prioritatile.
‘Inainte, 80% din venitul meu lunar se ducea pe haine, acum se duce undeva la 40%. Sunt luni si luni, castigul meu difera de la luna la luna, responsabilitatile sunt foarte mari. Din momentul in care Zenaida a venit in familia noastra, evident ca acest rasfat s-a cam modificat si consider ca este mult mai important sa-ti asiguri un stil de viata frumos, usor, cu de toate, fara lipsuri, si abia apoi sa te rasfeti la shopping’, a recunoscut Adelina Pestritu pentru viva.ro.

sursa: viva.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro