Alex Velea va participa la Asia Express alaturi de Mario Fresh.

Emisiunea „Asia Express” a ajuns la sezonul cu numarul trei, iar lista cu concurentii a fost afisata. Printre vedetele care vor lua parte la experienta din Asia care va dura doua luni se numara Alex Velea si Mario Fresh. Cantareata Antonia a dezvaluit motivul pentru care nu va face echipa cu iubitul ei, Alex Velea.

Lista cu vedetele care vor pleca intr-o experienta inedita in Filipine si Taiwan in sezonul trei din „Asia Express” s-a aflat zilele acestea. Printre concurentii care vor fi plecati departe de casa si nu vor avea acces la telefon sau alte medii de comunicare se numara si Alex Velea. Artistul nu va pleca alaturi de partenera sa, asa cum probabil ne-am fi asteptat, ci va face echipa cu un alt artist, Mario Fresh.

Antonia nu va participa la „Drumul comorilor” din noua editie Asia Express pentru ca va ramane acasa cu cei doi baieti. Cantareata a marturisit ca este ajutata de mama sa, dar si de parintii lui Alex Velea, asadar nu ii va fi foarte greu. Insa vedeta a marturisit ca ii va fi dor de partenerul ei de viata. „Imi va fi usor cu copiii, pentru ca ma vor ajuta mama mea si parintii lui Alex. Cand sunt multi oameni in jurul lor, cei mici se alinta, dar sper sa fie totul normal, ca pana acum”, a spus Antonia pentru click.ro.
loading...
Alex Velea a fost invitat in emisiunea matinalilor Razvan si Dani unde a vorbit despre faptul ca va concura la „Asia Express”. Artistul a marturisit ca nu va avea o problema cu mancarea pentru ca a avut perioade in care manca o singura punga de pufuleti pe zi si avea resursele necesare pentru a duce la capat toate sarcinile pe care le avea in ziua respectiva.
„Pot sa fiu si foarte strict cu mancarea. Daca iti aduci aminte, in perioada in care ne-am cunoscut, mancam o punga de pufuleti pe zi si cu caloriile alea puteam sa ma descurc o zi intreaga. Ma gandesc ca anii astia nu m-au schimbat atat de mult”, a spus Alex Velea, scrie a1.ro. „Noi mergem sa castigam emisiunea asta. Sunt multe lucruri de care ma tem, dar vreau sa par o persoana curajoasa, asa ca nu o sa va zic de ce ma tem”, a completat artistul.

sursa: fanatik.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro