Anamaria Prodan a primit de la Laurentiu Reghecampf un Rolls-Royce de 310.000 de euro

Dupa ce au aparut mai multe zvonuri ca Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf ar fi divortat, apropiati ai cuplului neaga informatiile si au povestit ca antrenorul tocmai i-a facut un cadou extravagant partenerei lui de viata.

„Ana si Laurentiu au divortat de cateva luni. Cei doi au hotarat insa sa nu spuna nimic despre acest lucru, si asta pentru ca au proiecte si afaceri care le aduc foarte multi bani. In aceste business-uri nu ar da bine sa se stie ca sunt divortati, deci relatia aceasta a lor acum este doar de imagine”, a declarat o sursa pentru Click. Insa, cei din familia vedetei TV si a antrenorului de fotbal contrazic ferm informatiile aparute in mass-media si fac dezvaluiri in exclusivitate pentru Libertatea. „Nu s-a plictisit lumea sa-i tot divorteze? De trei ani de zile in fiecare saptamana, in fiecare luna mai vine cate cineva si arunca cate o bombita din asta care n-are nicio treaba cu realitate. Sunt tampenii! Iar Ana s-a saturat sa tot explice de fiecare data ca nu se va intampla acest lucru. Doar in visele unora! Daca au divortat acum cateva luni de ce i-a luat Reghecampf acum o saptamana un Rolls-Royce Cullinan de 310.000 de euro?! Un model nou-nout, tipla?”, au dezvaluit pentru ziar surse apropiate cuplului.

Mai mult, din informatiile pe care ziarul le are, Anamaria Prodan, dar si cei din familie au ajuns acum cateva zile la Dubai pentru o mare petrecere! „Pe 19 septembrie, adica joi, Laurentiu implineste 44 de ani. Au venit aici cei mai buni prieteni ai familiei si sunt asteptati inclusiv oameni din fotbal. Daca erau divortati voi credeti ca Ana se mai chinuia sa vina pana la Dubai sa petreaca pana dimineata? Iar Reghecmapf ii mai facea cadouri de 300.000 de euro? Nu au divortat nici la propriu, dar nici macar la figurat!”, au mai spus cei apropiati familiei.
loading...
Reporterii Libertatea au luat legatura si cu Anamaria Prodan care a confirmat ca este in Emiratele Arabe Unite, dar si informatia ca a primit o masina de la sotul ei. Dar, conform contractului pe care-l are cu Pro TV, vedeta a refuzat sa faca declaratii pe marginea „divortului” de Laurentiu Reghecampf. „O tara de dementi! Nu s-au saturat?”, a spus scurt impresara.

Nu este pentru prima data cand apare informatia ca Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf nu mai formeaza un cuplu. Doar ca cei doi participa foarte des la evenimente mondene impreuna, atunci cand se afla la Bucuresti.

„Voi credeti ca daca eu cu Reghe n-am mai fi un cuplu si am trai separat, ne-ar fi frica sa ne despartim? Ne-ar fi frica sa impartim averea? Pai de ce sa ma ascund? Impartim jumate, jumate si sanatate, traim fericiti si cum vrem. Sunt un om asumat si daca-mi doresc ceva in viata asta, nu-i dau socoteala nici lui Dumnezeu, iar in 46 de ani nu a zis nimeni, niciodata, ca a mintit Prodanca. Sunt mult prea fericita, am muncit mult in viata asta si niciodata n-o sa ma fac de ras. Daca eu vreau sa fac ceva, o sa anunt in gura mare: «Sunt Anamaria Prodan, nu mai sunt cu Reghecampf si sunt cu cutare! ». Asta sunt eu!”, dezvaluia Anamaria Prodan intr-un interviu pentru Gazeta Sporturilor.

Presa de monden a scris ca impresa ar avea o relatie cu antrenorul celor de la Astra Giurgiu, in trecut la Dunarea Calarasi, Dan Alexa. Anamaria Prodan a comentat informatiile tot pentru GSP. „Ce credeti, sunt cunoscuta in Romania? As fi fost un subiect bun de presa sa fiu prinsa cu Alexa? Daca ma vedeam cu el m-ar fi surprins cineva? Se scrie de atatia ani ca sunt cu Alexa, dar nimeni niciodata nu ne-a prins cu paparazzi. Pe mine 90 la suta din tara ma uraste! Nu ma prindeau ei cu un barbat in ani de zile daca eu eram singura in Romania si Laur prin Arabia sau prin Emirate? Nu puteau sa ma prinda dupa o saptamana sau o luna? Femeile din Romania au fost cam toate prinse si date prin ziare, pe mine cine m-a vazut cu alt barbat? Mamaie!”.

sursa: libertatea.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro