Andreea Mantea iubeste din nou

Echipa “Se Striga Darul” revine, cu bucurie, in Maramures. Andreea Mantea si Mihai Mitoseru, gazdele emisiunii, nu puteau sa rateze nunta mirilor Ghita si Camelia, care promit sa ne ofere o nunta autentica, incarcata de traditii.

Un moment aparte il reprezinta faptul ca Andreea Mantea, ajunsa in casa miresei, si impresionata de povestea de iubire pe care Camelia o traieste alaturi cel care ii va deveni sot, va simti nevoia sa se destainuie.

Andreea Mantea iubeste din nou, reiese din “dialogul fetelor”! Camelia si Andreea vor face, pentru moment, “schimb de locuri” si, din postura de mireasa, Camelia o va intervieva pe frumoasa vedeta. Raspunsurile oferite de Andreea Mantea la intrebarile – fulger ale Cameliei vor dezvalui secrete unice din viata vedetei Kanal D.
loading...
De la petrecerea din aceasta seara nu vor lipsi frumoasele porturi populare, adevarate piese de arta din zona Viseului de Sus, acolo unde are loc fericitul eveniment, iar preparatele culinare si muzica buna vor fi la loc de cinste. Galceava competitionala dintre Andreea Mantea si Mihai Mitoseru va condimenta editia “Se striga darul”.
Cine este barbatul care i-a furat inima Andreei Mantea, dar si cine va castiga competitia darurilor, aflati in aceasta seara, de la ora 20:00, intr-o noua editie “Se striga darul!”, la Kanal D.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro