Catalin Botezatu, la un pas sa fie inlocuit de la „Bravo, ai stil!”

In plin proces de recuperare dupa operatia suferita la colon si sedintele de chimioterapie, Catalin Botezatu si-a intrerupt activitatea pe care o avea pe micul ecran, mai precis rubrica pe care o prezenta la „Teo Show”. Asta le-a dat de gandit producatorilor de la show-ul pe care designerul il jurizeaza, “Bravo, ai stil!” si i-a determinat sa-i caute o “rezerva”.

Diagnosticat cu neoplasm mucinos apendicular (neoplasmul este o tumora – n.r.), supus de urgenta unei operatii de extirpare a acestei formatiuni descoperite la colon si apoi trecut rapid pe sedintele de chimioterapie intraperitoneala hipertermica, semn ca tumora era maligna, Catalin Botezatu si-a pus toate proiectele in asteptare, dedicandu-se exclusiv recuperarii sanatatii.

In tot acest timp, designerul de 52 de ani a lipsit de la emisiunea “Teo Show”, unde in fiecare saptamana modera o rubrica de moda alaturi de prietena sa Raluca Badulescu.

Lipsa lui din platou i-a pus serios pe ganduri pe producatorii unui alt show de la Kanal D, „Bravo, ai stil!”, pe care Bote il jurizeaza alaturi de Raluca Badulescu si de Maurice Munteanu de trei sezoane. Speriati ca posibilitatea ca el sa nu-si revina suficient cat sa-si poata onora contractul, sefii cauta acum inlocuitor, o rezerva pentru Catalin, cat timp acesta ar fi nevoit sa faca drumuri in Turcia, la clinica unde a fost operat, pentru a-si continua tratamentul. Decizia nu e insa finala. Si cum designerul a reusit sa se puna pe picioare dupa fiecare problema de sanatate – dovada ca si dupa trei operatii la inima a continuat sa munceasca la fel de mult -, s-ar putea sa-l vedem totusi in platoul emisiunii.

loading...
Desi e vizibil transformat, Catalin Botezatu este optimist in privinta recuperarii si crede ca in viitorul apropiat va fi prezent atat in atelierul de croitorie, cat si pe micul ecran. „Am o perioada de recuperare destul de grea, dar peste care voi trece si va asigur ca totul o sa fie bine de acum incolo. Imi revin incet, dar sigur. Am facut un control nou la clinica din Turcia si in curand totul va intra in normal”, a transmis Bote.

sursa: libertatea.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro