Catalin Botezatu si-a facut testamentul. Cum se va imparti averea designerului.

De-alungul timpului s-a tot vorbit despre averea lui Catalin Botezatu, care s-ar ridica la peste 100 de milioane de euro, insa designerul nu a vrut niciodata sa vorbeasca de spre banii lui.

Cu toate astea, el a declarat recent, ca si-a facut deja testamentul, iar averea a fost impartita asa cum a considerat. „De-a lungul timpului, am facut donatii importante unor institutii din Romania, dar mai ales din afara. Asa ca tot ce ramane, mult-putin, va ajunge acolo unde trebuie.

O parte din ce am se va duce in scopuri caritabile. Mai mult de jumatate va merge catre batrani, restul este canalizat catre o persoana draga mie. Prietenii mei stiu deja ca mi-am facut testamentul, totul e scris. Parintii mei nu au nevoie de bani, au tot ce le trebuie pentru cat vor mai trai. Iar mostenitorii mei sunt asigurati’, spune Catalin Botezatu, potrivit Viva! Catalin Botezatu are o colectie impresionanta de haine si accesorii de lux. „Nu exista un dressing, ci mai multe case care sunt transformate in dressinguri. Deci la mine nu exista o incapere care sa se numeasca dressing, exista o casa imensa care s-a transformat in dressing si case cu dressinguri’, spune Catalin Botezatu.
loading...
Catalin Botezatu are trei fabrici de confectii in Romania, cinci magazine proprii distribuite in tara, iar creatiile lui se vand in peste 60 de magazine de distributie secundare, potrivit agentiadepresamondena.com

Totodata, Botezatu detine un magazin in centrul mondial al modei, in Milano, Italia. Pe langa succesul in fashion, designerul mai este actionar al mai multor cluburi din Romania.

Catalin Botezatu se reface dupa operatia foarte grea de extirpare a unei tumori canceroase, spre bucuria tuturor celor care il iubesc, prieteni apropiati sau fani de pe retelele de socializare.

Designerul isi tine prietenii la curent cu evolutia starii sale de sanatate si, din fericire, are vesti bune. Catalin se reface in Turcia si anunta pe toata lumea ca se simte bine. In urma operatiei care a durat sase ore, medicii turci i-au extirpat lui Catalin Botezatu jumatate de colon si i-au facut chimioterapie hipertermica, o procedura prin care au indepartat orice risc de extindere a infectiei in organism.

sursa: libertatea.ro

Comenteaza articolul

comments

loading...

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro