Catalin Botezatu si-a facut testamentul.

Problemele de sanatate si momentele dificile de care a avut parte in ultima vreme l-au determinat pe Catalin Botezatu sa ia o decizie radicala. Desi are doar 53 de ani, indragitul creator de moda si-a facut testamentul dupa cum dezvaluia chiar el, intr-un interviu acordat recent.

Totodata, fostul jurat al emisiunii Bravo, ai stil, difuzata de Kanal D, a dezvaluit cum si-a impartit intreaga avere, care nu este deloc de neglijat. Cunoscut pentru actele sale de caritate, designerul nu face exceptie nici de aceasta data, astfel ca o buna parte din agoniseala sa de-o viata va merge catre persoanele varstnice aflate in nevoie.

„De-a lungul timpului, am facut donatii importante unor institutii din Romania, dar mai ales din afara. Asa ca tot ce ramane, mult-putin, va ajunge acolo unde trebuie. O parte din ce am se va duce in scopuri caritabile. Mai mult de jumatate va merge catre batrani, restul este canalizat catre o persoana draga mie. Prietenii mei stiu deja ca mi-am facut testamentul, totul e scris. Parintii mei nu au nevoie de bani, au tot ce le trebuie pentru cat vor mai trai. Iar mostenitorii mei sunt asigurati. Am foarte multa imbracaminte din tinerete. Daca stam sa ne gandim la Gianni Versace, acum cine are produse semnate Gianni Versace are o avere! Am pastrat cateva din ele. Multe nu mai imi vin, trebuie sa recunosc, dar le-am pastrat ca amintire”, a declarat Catalin Botezatu.
loading...
In momentul de fata, creatorul de moda se reface dupa operatia suferita la o clinica privata din Istanbul, in urma careia medicii i-au extirpat o tumora aparuta la colon. Din fericire, interventia chirurgicala a decurs bine, astfel ca „Bote” asteapta cu nerabdare sa revina in activitate.
„In ceea ce ma priveste, imi revin incet, dar sigur. Am facut un nou control si in curand totul va intra in normal! Multumesc inca o data celor care mi-ati scris mii de mesaje si sunt fericit ca nu m-ati uitat!”, le-a transmis designerul prietenilor sai din mediul online.

sursa: fanatik.ro

Comenteaza articolul

comments

loading...

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro