CATI EURO AU DAT MIRII DIN IMAGINE CA SA LE CANTE ANDREEA BALAN LA NUNTA

Andreea Balan este una dintre cele mai solicitate vedete la evenimente, nu doar pentru piesele ei, ci si pentru show-ul pe care il face alaturi de Petriso si celelalte dansatoare. Potrivit site-ului andreeab.ro, mirii din imagine au platit 4500 de euro + TVA pentru a-i avea la nunta pe Andreea Balan si Petrisor.

„Andreea Balan si Petrisor iti fac nunta de vis! Ai visat la o nunta ca in povesti? Iti doresti ca valsul mirilor sa fie memorabil, iar invitatii sa aiba parte de un adevarat show si sa se distreze toata noaptea? Andreea Petrisor, dansatorii si bandul iti vor face petrecerea o poveste magica plina de culori, costume spectaculoase si momente coregrafice exceptionale”, scrie pe invitatie.

Printre cele doua reprize de 45 de minute de muzica live, alaturi de dansatorii ei, Andreea Balan va avea grija ca invitatii de la nunta sa se simta foarte bine, astfel ca, ea le-a pregatit multe dansuri si 12 schimbari de costume. Petrisor, in schimb, are grija ca dansul mirilor sa fie impecabil, astfel ca, inainte de nunta el ii va pregati pe cei doi miri, ca mai apoi, in timpul dansului, la nunta, sa ii asiste alaturi de alti 5 dansatori.

Dupa dansul mirilor Andreea Balan si George Burcea, momentul tortului si nu numai a avut loc o alta scena incarcata din punct de vedere emotional: cel in care mireasa si-a aruncat buchetul. Dupa ce le-a pacalit pe domnisoarele care viseaza la o nunta de poveste, artista a aruncat buchetul de mireasa direct in mainile fetitei nasilor ei. Monica Davidescu si sotul ei, Aurelian Temisan, au fost uimiti si s-au amuzat alaturi de invitati.

loading...
Cum micuta Dora Maria Davidescu Temisan mai are ceva timp pana isi va intalni alesul si va face pasul cel mare, Andreea Balan a fost nevoita sa repete miscarea. De data aceasta, buchetul de mireasa a ajuns la Lora. Frumoasa cantareata a fost socata si, dupa cateva clipe de uimire, ea a marturisit doar: “A venit la mine”.

Cu buchetul de mireasa in mana, artista Lora a fost imbratisata de Andreea Balan, care a luat-o de mana si au mers impreuna spre scena, unde s-au asezat pentru traditionalul moment in care voalul ii este prins in parul celei care a prins buchetul. Pe contul ei de Instagram Stories, fosta prezentatoare TV a urcat mai multe filmari de azi-noapte, insa nu a scris nimic despre nunta sa cu logodnicul Ionut Ghenu.
“Venim la nunta ta!”, a spus Andreea Balan cu multa bucurie in glas.
“Bine”, a reactionat Lora, care era inca foarte emotionata.

“Lora, urmezi”, i-a soptit la Monica Davidescu.

“Stiu”, a zis fosta prezentatoare de la Pro TV.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro