Ce a aparut astazi pe contul de Instagram al Andreei Mantea!

Andreea Mantea a postat un mesaj pe contul sau de Instagram

Astazi, pe contul de Instragram al Andreei Mantea a aparut o fotografie din casa Puterea dragostei.

Prezentatoarea emisiunii Puterea dragostei de la Kanal D s-a pozat in casa in care se filmeaza show-ul de la Istanbul si a scris un scurt mesaj.

Andreea Mantea este foarte bucuroasa ca a inceput o noua luna de toamna si a dedicat o postare pe contul sau de Instagram acestui eveniment.
„Octombrie, bine ai venit! Sa avem o luna usoara, frumoasa si cat mai calduroasa”, a scris Andreea Mantea in dreptul fotografiei pe care a postat-o pe contul sau oficial de Instagram.

loading...
Poza a fost foarte apreciata de admiratorii Andreei Mantea, care au complimentat-o si i-au raspuns imediat la urari.

Andreea Mantea, prezentatoarea show-ului Puterea Dragostei, a facut un anunt important in emisiune dupa ce s-a aflat ca anumiti concurenti dezvaluie informatii din casa.

„Este un avertisment al staff-ului, care suna in felul urmator: Staff-ul are mai multe dovezi si multe alte lucruri cum ca voi dati informatii din aceasta emisiune. Va trebui sa luam masuri. Asa ca am hotarat sa ne despartim de persoane care dfau informatii din aceasta emisiune. Cine vrea sa paraseasca aceasta casa si aceasta emisiune, este liber sa o faca”, a marturisit Andreea Mantea in emisiunea de astazi de la Puterea Dragostei.
„Am auzit niste barfulite. Ligi, tu ce ai vazut, ce ai auzit, ce s-a intamplat?”, a spus Andreea Mantea de fata cu toate concurentele, iar Ligi a aruncat bomba: „Eu nu cred ca mergi cu gentuta daca nu ramai undeva peste noapte”, a anuntat Lig, care va spune si despre ce concurenta este vorba.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro