LORA – Fii tu fata (single nou si videoclip)

In urma cu cateva luni ne-a declarat ca „E nebuna romanca”, insa acum LORA strange „armada” si incepe tornada odata cu lansarea noului single – „Fii tu fata”.

LORA strange armada celor mai puternice fete si lanseaza o piesa girl power care contureaza portretul femeii secolului 21: „sigura pe ea, deschisa la minte, curajoasa, hotarata, independenta financiar, debordand de senzualitate, pentru care fiecare zi este o celebrare a feminitatii”. In acelasi timp, „Fii tu fata” descrie si o serie de invataminte, o lista TO DO si DO NOT, care se aplica atat fetelor, cat si baietilor, pentru a reusi sa construiasca o relatie cat mai true, sincera si fara compromisuri mari.

„Cunosc femei care au reusit. Au cariera lor si au barbatul care le adora, care la randul lui e un om cu visele implinite. Portretul lor robot este in aceasta piesa. Sper sa va ridice moralul si sa va dea curaj cand aveti alegeri dificile de facut”, declara LORA.

Piesa este compusa de catre LORA, Theea Miculescu si Magic Juice, si completeaza perfect vibe-ul anteriorului single, „E nebuna romanca”, continuand seria melodiilor explozive, care creaza dependenta de la primul click si chef de dans.

loading...
LORA a fost extrem de implicata in procesul creativ al videoclipului, la care a colaborat cu Bruce pentru intregul concept. Bruce este si cel care a realizat o coregrafie spectaculoasa ce pune in valoare ritmurile piesei si o aduce pe LORA in mijlocul unei gasti de fete. Totul a fost pus in practica de catre regizorul Ionut Trandafir.

LORA este una dintre cele mai bune voci feminine din Romania, cu milioane de vizualizari pe YouTube si piese ca „Ramas bun”, „Ne impotrivim”, „Singuri in doi”, „Cinci”, „Pana in rai” sau „Soare negru”. Lora a lansat in 2018 hit-ul „Dor sa te ador”, alaturi de Doddy, piesa ce a adunat pana in prezent peste 76 de milioane de vizionari pe YouTube. La inceputul anului, Lora a lansat single-ul „Tu si ea”, iar in luna aprilie a acestui an, artista ne-a prezentat noul sau album – „Despre demoni si iertare”, al doilea material discografic din cariera solo, care a fost evidentiat printr-un concept inedit; inca de pe coperta o putem regasi in doua ipostaze; Lora – cea creata de media, reprezentata de blonda si Laura – cea care reprezinta constiinta (bruneta). Parcurgand si tracklisting-ul materialului, cele doua laturi sunt ilustrate si prin cele 13 melodii, de la hituri ca „Ramas bun” sau „Cinci”, pana la piese noi ca „Te rog” sau „Imi cer iertare”.

Comenteaza articolul

comments

loading...

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro