Nicole Cherry – Doctore (single nou si videoclip)

Nicole Cherry lanseaza astazi, 30 septembrie, single-ul „Doctore”, ce vine ca o continuare fireasca a deja celebrei piese „Danseaza amandoi”, hitul de 50.000.000 de vizualizari al artistei.

Ultima zi a lunii septembrie vine cu multa emotie si melancolie din partea lui Nicole Cherry, care lanseaza single-ul „Doctore”, insotit de un videoclip ce aduce in prim plan ideea ca muzica vindeca dureri provocate din iubire si din lipsa ei.

Piesa „Doctore” este compusa tot de Sandor Biro, cel alaturi de care Nicole a colaborat la „Danseaza amandoi”. Si versurile noului single, „Doctore” – „Danseaza amandoi, aici, in fata mea si ea / Calca stramb cu pantofii lui, iar, pe inima mea” fac referire la hitul „Danseaza amandoi”.
loading...
Dar si toata echipa de productie este aceeasi, incepand de la regizorul Iura Luncasu si pana la echipa de beauty.
In videoclip o putem vedea pe Nicole intr-o rochie alba, lunga, dramatica, ce ii confera un aer poetic, langa un pian alb; o imagine greu de trecut cu privirea.

Sase ani de cariera, hituri cu milioane de vizualizari pe YouTube, emotii nemarginite, sute de mii de cirese, peste 1.700.000 de urmaritori pe Instagram, Nicole Cherry este una dintre cele mai talentate artiste din Romania, dar si una dintre cele mai cunoscute. Peste 10 hituri lansate, peste 300.000.000 de vizualizari, refrene si show-uri memorabile, primele locuri in topurile muzicale, trofee importante, dar si multe alte activitati demne de un artist de top.

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro