VICTOR SLAV S-A CASATORIT IN SECRET?!

Victor Slav si-a pus fanii pe jar cu ultima fotografie publicata pe contul sau de socializare. Prezentatorul TV apare alaturi de o tanara misterioasa, iar lumea le-a facut numai urari de bine.

In ultima fotografie publicata pe contul sau de Facebook, Victor Slav apare alaturi de o tanara misterioasa. Ambii sunt imbracati elegant, iar tanara tine in maini un superb buchet de flori. Totul, insa, face parte din cadrul unei sedinte foto pentru care Victor Slav si bruneta au fost modele.

Acest lucru insa nu i-a impiedicat pe fani sa se gandeasca la o posibila relatie, care sa treaca dincolo de bariera profesionala. Si, ce-i drept, celor doi le sta foarte bine impreuna.

”Daruieste iubire in orice moment!”, a fost mesajul scris de Victor Slav.

loading...
”Felicitari! Sunteti frumosi impreuna”, ”Felicitari ? ? ? !!! Multa sanatate, fericire si tot ce va doriti ? ? ? ? ? !!!”, ”Frumoase flori.. Victor asa sotie meriti? iti sta bine alaturi de o bruneta???”, ”Felicitari! Sa fiti fericiti sa va iubiti mereu!”, ”Casa de piatra!”, au fost cateva dintre comentariile fanilor.

Potrivit unor surse, weekendul trecut, Raluca ”Bombardiera” l-a „survolat” intens pe Victor Slav. Totul s-a petrecut intr-un renumit club din Cluj-Napoca, acolo unde prezentatorul de la Kanal D si prietenul sau cel mai bun, Catalin Cazacu, au organizat una dintre cele mai tari petreceri: ”Discoteca” by #partycrashers. Pe tot parcursul noptii, Raluca Silea, care, intr-un mod absolut surprinzator, s-a aflat in acelasi club cu cei doi, nu a putut sa stea deoparte de amfitrioni si a cautat un anturaj ”select”.

Potrivit martorilor, in momentul in care Raluca ”Bombariera” n-a primit atentia cuvenita din partea lui Victor, a trecut la planul B si a incercat sa ajunga la prezentator prin tovarasul lui, Catalin Cazacu. Bruneta a incercat sa se faca remarcata la ”o partida” de shoturi pe care a ”disputat-o” cu fostul Exatlon-ist. Mai mult decat atat, a doua zi, Raluca Silea si Victor Slav au „nimerit” la aceeasi masa. Intamplator sau nu, ”Bombardiera” a ales sa se aseze strategic la masa, vizavi de fostul ei iubit.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro