80.000 de euro pentru o noapte de amor cu Daniela Crudu.

Daniela Crudu a facut o declaratie incendiara in cadrul show-ului „Burlacita”. Bruneta a recunoscut ca a facut dragoste in avion, dar nu a dezvaluit cine a fost norocosul. Ulterior, s-a aflat.

La 29 de ani, Daniela Crudu este una dintre vedetele de la noi care sunt dependente de operatiile estetice – de altfel, de multe ori focoasa bruneta a fost criticata dur pentru felul in care s-a transformat in urma interventiilor facute. In trecut, ea a fost suspectata ca face dragoste pe bani, iar confirmarea a fost facuta in mod oficial mai mult sau mai putin. Va reamintim ca numele fostei asistente TV a fost vehiculat intr-un mega-dosar de prostitutie care s-a lasat inclusiv cu arestari.

La inceputul anului 2015, numele lui Ioan Neculaie apare intr-un dosar de prostitutie si proxenetism. Mai exact, procurorii au interceptat discutii telefonice in care omul de afaceri negociaza cu Diana Guresoaie, pentru ca aceasta sa ii aduca alte fete, majoritatea persoane publice, pentru a intretine relatii intime.

El a fost nevoit sa dea declaratii, iar pe baza acestora, o intreaga retea a fost deconspirata.

loading...
Nu mai reprezinta un secret pentru nimeni faptul ca milionarul a avut un apetit ridicat, mai ales pentru fanteziile neobisnuite. Tocmai de aceea, nu a uimit pe nimeni informatia conform careia afaceristul ar fi platit nu mai putin de 80.000 de euro pentru a face amor cu Daniela Crudu intr-un avion privat.

Cruduta nu a dat detalii despre norocosul alaturi de care a trait senzatii tari la inaltime, dar multi si-au amintit de relatia vedetei TV cu milionarul Ioan Neculaie, patronul lui FC Brasov. Presa a scris ca afaceristul ar fi plimbat-o pe bruneta cu avionul personal, Cruduta fiind deseori surprinsa la resedinta milionarului din Brasov. In plus, acesta a trimis de mai multe ori un elicopter la Bucuresti pentru ca Daniela Crudu sa ajunga cat mai repede la Brasov.

Acum cateva luni, numele Crudutei a aparut in niste stenograme, in care Neculaie sustinea ca ar fi avut parte, in trecut, de compania ei. Totusi, Daniela nu a vorbit niciodata despre vreo idila cu omul de afaceri.

Daniela Crudu a mai avut un moment de sinceriate la Antena Stars: „Am folosit catuse destul de des, dar s-au stricat. Am luat altele acum”. Bruneta nu s-a sfiit sa dea detalii picante despre viata ei intima, spre deliciul barbatilor care ravnesc la inima ei.

Vedeta a marturisit ca doarme dezbracata, mai ales in zilele calduroase de vara. Pe langa asta, Daniela Crudu a marturisit ca a avut si aventuri de o noapte si ca a primit avansuri din partea femeilor. Intrebata despre stilul ei de viata, bruneta a marturisit ca nu mananca deloc sanatos si ca da iama in pufuleti si chipsuri ori de cate ori are ocazia.

„Eu mananc numai prostii. Numai pufuleti, chipsuri, numai distrugeri dintr-astea. Nu prea mananc mancare”, a dezvaluit bruneta.

sursa: rtv.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro