Adelina Pestritu este cel mai bun influencer din Romania in 2019

Potrivit E! People Choice Awards, celebrele premii internationale din America, Adelina Pestritu este cel mai bun influencer din Romania in 2019, premiu certificat de voturile oamenilor de pretutindeni!

Adelina Pestritu este cel mai bun influencer din Romania in 2019, potrivit E! People Choice Awards, in urma voturilor oamenilor de pretutindeni inregistrate in perioada 4 septembrie – 18 octombrie. Diferenta intre Adelina Pestritu si urmatorul clasat a fost de mai bine de un milion de voturi.

Extrem de emotionata, cu lacrimi in ochi si zambet larg pe fata, Adelina Pestritu a urcat pe scena pentru a primi trofeul, venit special din Los Angeles pentru gala de decernare locala a celebrelor premii, care a avut loc pe 31 octombrie, la Nuba.

In calitate de Best Romanian Influencer’, Adelina va participa la gala internationala E! Peoples Choice Awards din 10 noiembrie, care va avea loc in America, la Santa Monica, Los Angeles, unde sunt asteptati si Kim Kardashian, Taylor Swift, Ariana Grande, Billie Eilish, Miley Cyrus, Camila Cabello, Pink, Cardi B, Ed Sheeran, Drake, Shawn Mendes, Travis Scott, Khalid, Lil Nas X sau reprezentanti ai productiilor ‘The Lion King’, ‘Spider-Man: Far From Home’, ‘Stranger Things’, ‘The Walking Dead’, ‘Riverdale’.

Imi vine sa plang, dar si sa rad in hohote, este un sentiment coplesitor ce simt acum. Pentru mine a fost ca un vis implinit cand am aflat ca sunt pe lista de nominalizati la aceste premii atat de importante pe plan international, asa ca acum, dupa ce am aflat vestea cea mare, simt ca toata lumea e a mea.

loading...
Nu stiu cum as putea sa multumesc mai mult celor care m-au votat decat spunandu-le ca este premiul lor, ca impreuna am castigat acest trofeu si ca ii voi lua cu mine peste tot, in America, in culisele galei, pe covorul rosu si oriunde voi ajunge si ii voi face sa fie mandri ca-i reprezint intr-o lume asa de mare.

Vom trai impreuna visul american si promit sa fiti martori cand o sa o invit pe Kim Kardashian sa facem o poza impreuna’, a declarat cu umor si entuziasm castigatoarea premiului Best Romanian Influencer’ care a detaliat gandurile de dupa aflarea rezultatului intr-o postare pe site-ul ei: https://www.edamagazine.ro/2019/11/01/impreuna-am-castigat-best-romanian-influencer-2019-galerie-foto/.

Adelina Pestritu, antreprenor in online, fondator www.edamagazine.ro si www.byeda.ro, cu o comunitate totala de peste 3 milioane de oameni pe social media a inceput sa-si construiasca universul online acum aproape 10 ani, iar in ultimii 3 ani, acesta a devenit un job full-time pentru ea:

De dimineata pana seara, in fiecare secunda a vietii mele, sunt pregatita sa intru in dialog cu prietenii mei de la FB si Instagram. Am proiecte mari in derulare, am multe contracte, propuneri interesante si intalnesc atat de multi oameni interesanti in aceasta lume, chiar daca sunt si foarte multe lectii de viata si oprelisti in tot acest drum. In acest moment de fericire suprema pentru mine, mi se pare ca tot ceea ce am facut in ultimii ani a capatat cel mai frumos sens cu putinta’.

Gala E! People Choice Awards se desfasoara anual din 1975, iar anul acesta, in 2019, va avea loc pe 10 noiembrie, la Los Angeles si va decerna premii castigatorilor renumiti din intreaga lume la cele 43 de categorii existente reprezentand filme, TV, muzica si pop-culture. In Romania, gala va putea fi urmarita pe canalul E! Entertainment, in noaptea de 10 spre 11 noiembrie, la 4 a.m., ora Romaniei si va fi precedata de o editie E! Live From The Red Carpet de la 2 a.m. E! People Choice AwardsGala.

sursa: viva.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro