Adriana Bahmuteanu si Silviu Prigoana s-au impacat

Adriana Bahmuteanu si Silviu Prigoana s-au impacat! Au avut 80 de procese si plangeri penale, iar acum relatia dintre ei s-a mai detensionat.

Cei doi au fost numiti cuplul procesoman. An de an divortau sau se casatoreau, iar la un moment dat se vedeau zilnic pe la tribunal. Vedeta Antena 1 a vorbit despre relatia pe care o are acum cu Silviu Prigoana.

„Daca imi aduc bine aminte, da, am avut 80 de procese si plangeri penale. Aveam ziua si instanta. Ajunsesem sa merg la tribunal ca la mine acasa. Acum suntem la final, trebuie doar sa se mai stabileasca domiciliul copiilor. Insa ei au crescut, sunt mari, iar decizia nu mai conteaza pentru ca vor alege singuri unde isi doresc sa stea. Se inteleg foarte bine cu tatal lor, el si-a asumat toate cheltuielile. Stau la el de cateva luni, pentru ca dupa operatia de ocluzie intestinala mi-a fost foarte greu sa ma mobilizez. Si acum sunt in recuperare. Da, Silviu m-a ajutat foarte mult in aceasta perioada, i-a plimbat pe copii prin America, prin tara, le-a cumparat ce au vrut”, a explicat Adriana Bahmuteanu, potrivit click.ro.

Acum, dupa multe scandaluri prin tribunale, Adriana Bahmuteanu si Silviu Prigoana au reusit sa ingroape securea razboiului si au pus pe primul loc binele copiilor.

loading...
„Silviu nu vorbeste cu mine de patru ani. L-am chemat la mediere pentru ca aceasta tacere si necolaborare dintre noi ii afecteaza foarte mult pe copii. Eu am insistat la protectia copilului pentru consiliere psihologica deoarce Eduard si Maximus nici nu vorbeau cu tatal lor. Dupa consiliere s-au dus la vizite, s-a reluat relatia, a fost totul foarte bine, insa au hiperactivitate, pe care o dezvolta copiii din familii conflictuale si divortate. Primul pas spre terapie este comunicarea dintre parinti, chiar daca sunt divortati. Degeaba ai bani, le faci toate poftele si apoi le spui ca ma-ta nu are bani sa va cumpere ce va cumpar eu, pentru ca astfe de discutii si vorbe ii afecteaza. Nu trebuie sa pui problema financiar, pentru ca mai presus e iubirea decat un calculator scump”, a completat Adriana Bahmuteanu.
Povestea cuplului Bahmu-Prigoana a inceput in anul 2003, cand s-au casatorit prima data. A urmat si primul divort, chiar dupa luna de miere. In ianuarie 2004 isi jurau din nou credinta, pentru ca in luna mai sa divorteze a doua oara. In august 2005 s-au casatorit iar, dar la inceputul anului 2007 a fost al treilea divort. In mai 2009 s-au casatorit a treia oara pentru trei luni doar, caci in vara lui 2012 s-au certat si apoi au divortat. Impacarea lor s-a produs de Paste, in 2013, iar in primavara lui 2015 au ajuns al cincilea divort, ultimul.

sursa: rtv.ro

Comenteaza articolul

comments

loading...

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro