BIANCA DRAGUSANU SE PREGATESTE SA DEVINA MAMA DIN NOU.

Bianca Drasanu i-a acordat inca o sansa sotului ei, dupa ce era decisa sa divorteze de el. Se pare ca barbatul i-a promis ca nu va mai fi violent cu ea si va face tot posibilul ca lucrurile sa fie foarte bine intre ei. Mai ales ca isi doresc cel putin un copil impreuna.

Blondina i-ar fi explicat afaceristului ca nu vrea sa aiba surprize neplacute din partea lui, in momentul cand va fi gravida si sa pateasca ceva din cauza impulsivitatii lui.

”Nu, nu este insarcinata. Nu ca nu si-ar dori, dar momentan nu este insarcinata. Iar doi baieti si-ar dori ea, nu neaparat Alex Bodi, dar isi doreste sa devina mama, din nou, iar el isi doreste sa fie parinte, din nou. Iar impacarea cu Alex Bodi era evident ca se va petrece, il iubeste prea mult.

El i-a promis ca nu o va mai atinge dupa ce au discutat de copii. Bianca i-a explicat ca nu si-ar putea permite sa ramana insarcinata si sa pateasca ceva daca se petrece vreun episod… El s-a inmuiat imediat, i-a dat dreptate si, zic eu, vor uita de divort”, a marturisit o sursa

loading...
Sotul Biancai Dragusanu a intervenit, telefonic, la Antena Stars – acum cateva luni – si a declarat, transant, ca nu mai exista loc de impacare. Dar, cum se spune, niciodata sa nu spui… niciodata.

“Nu, nu are Bianca ce sa caute cu mine, am lasat lucrurile clare. De fapt, nu mai avem ce cauta unul cu altul. Ne-om mai intalni vreodata pe undeva, aia nu pot sa zic… Niciodata nu zice: «niciodata», dar ca si cuplu, nu. Acum nu ne-am certat, cel putin de data asta, am lasat lucrurile clare, au fost cat de transparent posibil, am incercat sa renuntam amandoi frumos, fara prea multi nervi, fara repros, ne-am incheiat socotelile.

Deja suntem la a patra despartire, crede lumea ca facem show sau c-om trai din asta, dar eu, unul, nu am nevoie de show-uri. Nu, nu zic asta, spun ca fapt divers (…). La noi nu era niciodata nimic programat sau fortat, de-aia si ieseau lucrurile. Suntem impulsivi amandoi, nu tinem cont. Cand e de spus ceva, se zice, cand e de facut ceva, se zice. Cateodata prea drastic. Si, iti dai seama: gelozii, lupte, razboaie, orgolii. (…) si in urma unei discutii, am cazut de comun acord ca e mai ok asa”, a declarat partenerul de viata al Biancai.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro