Mesajul publicat de Bianca Dragusanu!

Bianca Dragusanu nici nu vrea sa mai auda de sotul ei, Alex Bodi.

Bianca Dragusanu si Alex Bodi s-au despartit dupa numeroase scandaluri. La doar cateva zile dupa ce au depus actele de divort, ei pareau ca sunt pe punctul de a se impaca. El era sigur ca divortul nu avea sa se finalizeze, iar ea ii pusese lui cateva conditii pentru a continua relatia.

Recent, insa, Bianca Dragusanu a anuntat ca ea si Alex Bodi nu mai formeaza un cuplu si ca este mai sigura ca oricand ca trebuie sa se desparta defintiv de el. Pe pagina ei, diva blonda a publicat o fotografie care face aluzie la aventurile pe care sotul ei le-ar fi avut in timpul relatiei.

„Ia-l! Este al tau”, este mesajul scris in derptul imaginii distribuite de Bianca Dragusanu.

loading...
De altfel, nu este prima data cand ea sugereaza ca afaceristul din Medias ar fi calcat stramb in timpul mariajului de trei luni.

„Ceea ce apare frecvent in presa despre relatia cu fostul sot nu sunt decat speculatii si, bineinteles, speculatii facute pe baza unor evenimente cred ca deja foarte evidente. Vreau sa declar ca vom divorta si ca voi divorta, indiferent de parerea pe care o are el. Relatia noastra s-a incheiat. Nu mai avem niciun subiect comun. S-a consumat tot ce exista intre noi.

In rest, nu mai comentez nimic despre relatia care tocmai s-a incheiat, pentru ca viata merge inainte, eu sunt un om pozitiv care nu va recurge niciodata la gesturi extreme si care este foarte mandru de realizararile si de deciziile lui. Sunt un om hotarat si, in momentul asta, sunt mai hotarata ca niciodata sa divortez. Si voi divorta pe 3 decembrie”, a mai spus Bianca Dragusanu.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro