Sanziana Buruiana a pus ecografia cu bebelusul din burtica

Sanziana Buruiana, felicitata pentru sarcina, dupa ce a pus o poza cu ecografia bebelusului

Sanziana Buruiana a pus ecografia cu bebelusul din burtica si imediat au inceput sa curga felicitarile: „Sa fie sanatos, sa va bucurati de el!”

Sanziana Buruiana a descoperit in arhiva o ecografie a fetitei sale, de pe vremea cand era in burtica, si a postat-o pe Instagram. Mai multi internauti nu au citit cu atentie descrierea fotografiei si au crezut ca sotia lui Nicolae Zuluf este insarcinata a doua oara.

„Felicitari! Sa aveti un bebelus sanatos. Sa va bucurati de el”, i-a scris cineva Sanzianei Buruiana.

loading...
Blondina a facut lamuriri imediat. „Hello…Nu ati citit postarea? Este fetita mea…Am gasit poza in care seamana atat de bine cu realitatea atata tot…fara alti bebelusi. E Iza in burtica”, a scris in comentarii Sanziana Buruiana.

Sanziana Buruiana inca o alapteaza pe Izabela, fiica ei, desi copila mai aere putin si implineste patru ani. Blondina a luat pe toata lumea prin surprindere cu aceasta afirmatie, dar a spus ca fetita mananca si mancare normala.

”Isabela este un copil minunat, inteligent si independent. Da, inca o mai alaptez si nu am incercat niciodata sa opresc asta. Are o alimentatie normala, insa se mai alinta si in acest mod. E atat de frumos si de usor sa o adorm! O pun la piept si in 5 minute adoarme.
Fata de alte mamici care au preferat ajutorul bonelor sau au ales cariera, eu ma ocup exclusiv de ea, am vrut sa fiu cat mai prezenta in viata ei si nu pot decat sa fiu multumita. Prezenta parintilor in viata unui copil este esentiala pentru dezvoltarea lor armonioasa”, spunea Sanziana Buruiana, potrivit click.ro. Mai mult, Sanziana Buruiana a declarat ca ar fi in stare sa isi alapteze fiica pana la varsta majoratului.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro