Stefan Stan s-a casatorit! Primele imagini de la cununia civila a artistului

Stefan Stan si iubita lui au devenit sot si sotie. Azi a avut loc cununia civila.

Stefan Stan si iubita lui au devenit astazi sot si sotie, in cadrul unui eveniment restrans, pe care au incercat sa il tina departe de ochii presei. Cunsocutul artist si partnera lui au fost in jurul orelor 12:00 la Starea Civila a Sectorului 6 din Bucuresti.

Alaturi de Stefan Stan si de proaspata sotie au fost doar cativa prieteni apropiati, printre care si Pepe. El a purtat un tricou alb, simplu si un sacou, iar ea a avut o tinuta alba formata tot din pantaloni si sacou.

Mama lui Stefan Stan a murit la sfarsitul lunii octombrie.

loading...
„Va multumesc din inima pentru fiecare gand bun, pentru fiecare cuvant frumos lasat aici si care sunt sigur ca a ajuns la mama mea! Nu am cuvinte sa va multumesc tuturor! Dumnezeu sa aiba grija de fiecare dintre voi si… iubiti-va parintii, oamenii apropiati! Va iubesc sincer, oameni buni si frumosi!”, a scris Stefan Stan pe contul sau oficial de Facebook.
„Mama m-a facut sa rad, mi-a sters lacrimile, m-a strans in brate cu sufletul, m-a privit reusind in viata si m-a ridicat cand am cazut. Mama a fost o promisiune de la Dumnezeu ca voi avea pentru totdeauna un prieten!”, a mai scris Stefan Stan pe pagina lui la momentul respectiv.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro