SUMA EXORBITANTA PE CARE A SCOS-O OANA ZAVORANU DIN BUZUNARE PENTRU O PERECHE DE BOTINE

Oana Zavoranu nu se uita la bani atunci cand isi doreste cu ardoare un lucru. Ei bine, acum, bruneta a scos din buzunare o suma exorbitanta pentru… o pereche de botine.

Nu este niciun secret faptul ca Oana Zavoranu este o femeie de succes. Dovada sta in faptul ca bruneta isi permite sa se rasfete inclusiv cu orice obiect de lux la care viseaza peste noapte. Ultima achizitie a vedetei consta in doua perechi de botine. Iar pentru o singura pereche, Oana Zavoranu a scos din buzunare… 1000 de euro!

„Doua branduri pe care le plac mult, la care mi-e mereu greu sa ma decid… asa ca mi-am intrebat gemeneii si au zis : IA-LE PE AMANDOUA…??? Pe amandoua, AM ZIS !… si m-am ‘supus’ cumintica ???… ca asa fac eu, ‘ ma supun’ mereu cuminte si ascultatoare cand vine vorba de ‘gemenii‘ mei interiori ????? Voi ce-ati fi facut? Prea multe alegeri, prea multe branduri… si toate astea cool, scumpe rau ???”, a scris Oana Zavoranu, pe Facebook.

La cei 46 de ani, Oana Zavoranu nu isi arata deloc varsta, arata incredibil de bine, insa are plateste o avere pentru intretinerea corporala. Vedeta a marturisit in nenumarate randuri ca nu ii place sa mearga la sala, nici la capitolul alimentatie sanatoasa nu exceleaza, insa de la saloanele de infrumusetare nu lipseste.

loading...
Bruneta cheltuie mii de euro pe tratamente si nu este de mirare ca arata ca la 20 de ani.

„Sunt mai norocoasa, noi aratam mai bine decat arata generatiile de acum. Nu m-as da pe una de 20 de ani. Daca te duci in cluburi, ies de-a busilea. Unde sunt petrecerile alea frumoase? Unul din secretele mele este ca n-am fumat, n-am baut, nu m-am drogat niciodata. Nu tin dieta, acum m-am ingrasat, am 56 de kilograme.

Merg la tratamente faciale si corporale, de trei ori pe saptamana. Pe luna dau 10.000 de euro, vopsit o data pe saptamana, tratamente, creme. Pielea cu timpul mai pierde din colagen si elasticitate. Trebuie sa investesti in tine. E pielea afurisita pe mine, nu se zbarceste pe mine”, a declaratOana Zavoranu la Xtra Night Show.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro