Victor Slav a dat-o de gol!

Dupa ce foarte multa lume a observat ca Bianca nu apare foarte des alaturi de fetita ei, Victor Slav vine si face lumina in acest caz!

Ultima perioada a fost foarte agitata pentru Bianca Dragusanu, care a decis chiar sa divorteze de Alex Bodi, desi s-au casatorit in urma cu doar trei luni. Asa cum poate multi si-au dat seama, programul incarcat al vedetei nu prea ii permite sa stea pe-acasa, asa ca foarte rar a mai fost vazuta langa fetita ei.

Victor Slav, tatal ei, a lamurit acest aspect, explicand ca Sofia este crescuta de mama Biancai, acolo unde si locuieste.
loading...
”Incerc sa o vad cat de des pot si imi permite timpul. Ea sta la bunica ei acum, asa ca ori ma duc eu acolo, ori vin ele aici, destul de des. As prefera mai des, dar in momentul de fata pentru ea este bine sa locuiasca acolo, deoarece nu exista poluare, mananca sanatos, legume si fructe din curte. La gradinita, va veni la Bucuresti. Dar acum e in mediul perfect pentru dezvoltarea ei. Din ce am observat, se aplica vorba ca fetele sunt mai apropiate de tati. Acum Sofia este mica, dar vorbim, povestim… Suntem foarte apropiati, vine catre mine cand are o problema, ma percepe ca pe un protector si, recunosc, ma topesc de dragul ei, ma emotioneaza teribil”, a declarat Victor Slav pentru viva.ro.

sursa: ciao.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro